0 oy
506 göst.
21 Şubat 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (38 puan) sordu
2aydir kasintim var tahlillerin temiz krem falan verdi doktor ama geçmedi artık dayanilmio nasıl geçer başına gelipte geçen oldumu 
Gebelik haftası 38

4 Cevap

0 oy
22 Şubat 2023 (16 puan) cevapladı
22 Şubat 2023 seçti
 
En İyi Cevap
Geçmiş olsun benim de gebeliğimde kaşıntı oldu. Son haftalarda başladı bir aya yakın sürdü ama çok kötüydüm ben. Gebelik alerjisi yani pupp hastalığı demişti doktorum. Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten. Gece sabahlara kadar kaşınmaktan uyuyamazdım. Kan içinde kalırdı kollarım, bacaklarım, karnım. Beni sadece bebek yağı biraz olsun rahatlatırdı. Başka yapılacak bir şey yok gibi maalesef. Geçene kadar idare edin muhakkak geçer. 
22 Şubat 2023 (38 puan) yorumladı
Ole cidden çok zor 2aydir cekion ben her tarfm yara oldu resmen Allah hepimize sabır versin bende soğuk su tutuyom bol bol bu nebzede olsa kasntyi alio biraz
-Reklam-
+1 oy
21 Şubat 2023 (6 puan) cevapladı
Geçmiş olsun. Benim ilk gebeliğimde öyleydi. 2 3 ay çekmiştim. En son cildiyeye gidip kortizonlu iğne vermişti. Bide kendi karışımı vardı oda kortizonlu çok az kullanıyordum. Bana pupp hastalığı diyen de oldu. Sebebini bilmeyen de oldu. Ama hiç bişey işe yaramıyor. Kaşıntı doğumdan sonra geçiyor. Genel dede öyle oluyormuş. Tekrardan geçmiş olsun. Nemlendirin kuruluktan da olabilir. 
22 Şubat 2023 (38 puan) yorumladı
Nemlendiriyorun Allah razı olsun sizin doğumdan kaç gün sonra geçti
+1 oy
22 Şubat 2023 (140 puan) cevapladı
Canım sirkeli su yap duşta vücudunu yıka sonra banyonu yap ılık suyla az da olsa rahatlatır seni. Bende de ilk gebelikte vücudumda sıdalanma aşırı kaşıntı olurdu çok şükür fazla sürmedi ama yinede vücudumda kaşıntıya bağlı çizikler yaralar olurdu. Sirkeli suyla yıkandım sonra da normal duş alırdım rahatlatırdı her kaşıntı tuttuğunda girerdim duşa öyle öyle 2 hafta sürdü geçti yanlış hatırlamıyorsam canım. Çok geçmiş olsun .
22 Şubat 2023 (140 puan) yorumladı
Allah yardımcın olsun bacım .  Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda geçer.
22 Şubat 2023 (38 puan) yorumladı
İsallah sagolsn sirke ne sirkesi olcak
22 Şubat 2023 (140 puan) yorumladı
A101 deki beyaz sirkeyi kullanıyordum ben canım. Sen yinede doktoruna danış öyle kullan benim yüzümden bi sıkıntı yaşamanı istemem Allah korusun.
22 Şubat 2023 (38 puan) yorumladı
Olmadı 20gun daha dayancam bebek dogdumu geçer dedi dr
22 Şubat 2023 (140 puan) yorumladı
Inşallah canım zaten hamilelikte olan şeyler doğumdan sonra geciyor .
0 oy
22 Şubat 2023 (219 puan) cevapladı
Ben varım doktorum krem vermemişti bulunduğum bölge de cildiye yoktu ersağnın ürünlerinden kullandım geçti 
22 Şubat 2023 (38 puan) yorumladı
Gcms olan zor bisy gerckten bana ne verdilerse fayda etmedi doğumdan sonra geçer dedi dr

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 599 göst.
0 oy
3 cevap 220 göst.
22 Kasım 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Cennet3939 (4 puan) sordu

1,488,458 soru

24,330,566 cevap

345,662 kullanıcı

...