0 oy
222 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (38 puan)
2aydir kasintim var tahlillerin temiz krem falan verdi doktor ama geçmedi artık dayanilmio nasıl geçer başına gelipte geçen oldumu 
Gebelik haftası 38

4 Cevap

0 oy
(16 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Geçmiş olsun benim de gebeliğimde kaşıntı oldu. Son haftalarda başladı bir aya yakın sürdü ama çok kötüydüm ben. Gebelik alerjisi yani pupp hastalığı demişti doktorum. Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten. Gece sabahlara kadar kaşınmaktan uyuyamazdım. Kan içinde kalırdı kollarım, bacaklarım, karnım. Beni sadece bebek yağı biraz olsun rahatlatırdı. Başka yapılacak bir şey yok gibi maalesef. Geçene kadar idare edin muhakkak geçer. 
(38 puan)
Ole cidden çok zor 2aydir cekion ben her tarfm yara oldu resmen Allah hepimize sabır versin bende soğuk su tutuyom bol bol bu nebzede olsa kasntyi alio biraz
-Reklam-
+1 oy
(6 puan)
Geçmiş olsun. Benim ilk gebeliğimde öyleydi. 2 3 ay çekmiştim. En son cildiyeye gidip kortizonlu iğne vermişti. Bide kendi karışımı vardı oda kortizonlu çok az kullanıyordum. Bana pupp hastalığı diyen de oldu. Sebebini bilmeyen de oldu. Ama hiç bişey işe yaramıyor. Kaşıntı doğumdan sonra geçiyor. Genel dede öyle oluyormuş. Tekrardan geçmiş olsun. Nemlendirin kuruluktan da olabilir. 
(38 puan)
Nemlendiriyorun Allah razı olsun sizin doğumdan kaç gün sonra geçti
+1 oy
(140 puan)
Canım sirkeli su yap duşta vücudunu yıka sonra banyonu yap ılık suyla az da olsa rahatlatır seni. Bende de ilk gebelikte vücudumda sıdalanma aşırı kaşıntı olurdu çok şükür fazla sürmedi ama yinede vücudumda kaşıntıya bağlı çizikler yaralar olurdu. Sirkeli suyla yıkandım sonra da normal duş alırdım rahatlatırdı her kaşıntı tuttuğunda girerdim duşa öyle öyle 2 hafta sürdü geçti yanlış hatırlamıyorsam canım. Çok geçmiş olsun .
(140 puan)
Allah yardımcın olsun bacım .  Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda geçer.
(38 puan)
İsallah sagolsn sirke ne sirkesi olcak
(140 puan)
A101 deki beyaz sirkeyi kullanıyordum ben canım. Sen yinede doktoruna danış öyle kullan benim yüzümden bi sıkıntı yaşamanı istemem Allah korusun.
(38 puan)
Olmadı 20gun daha dayancam bebek dogdumu geçer dedi dr
(140 puan)
Inşallah canım zaten hamilelikte olan şeyler doğumdan sonra geciyor .
0 oy
(215 puan)
Ben varım doktorum krem vermemişti bulunduğum bölge de cildiye yoktu ersağnın ürünlerinden kullandım geçti 
(38 puan)
Gcms olan zor bisy gerckten bana ne verdilerse fayda etmedi doğumdan sonra geçer dedi dr

İlgili sorular

649,207 soru

3,420,344 cevap

4,251,740 yorum

183,486 üye

...