0 oy
107 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (5 puan)
Hastaneye gidiyorum normaldir diyor Bi türlü gebe kalamıyorum düzensiz olduğu için napa bilirim acaba
Gebelik haftası Hamile kalamama

6 Cevap

0 oy
(147 puan)
Kendinize iyi bir doktor bulun 6 ay düzensiz regl için uzun bir süre gibi geldi bana. 
-Reklam-
0 oy
(51 puan)
Bence bir özel doktora git gittiğin doktor yerine özelde de en iyisine git tavsiye edilene gittiğin doktor iyi değildir takma dusensizse başka bi doktora gitmen daha iyi olur kendi sağlığın için burda ikinci gebeliğinde birinin hem rahmini hem bebeğini aldılardi o daha kotu bana göre de 3 4 ay korunuyorsaniz ondan sonra sağlıklı birinde olur ama olmuyosa da takma kafaya takarsanda olmz doktora kontrole git ama başka doktora o doktor bilememistir
(5 puan)
Bende en son çare özele gitmeyi düşünüyorum kürtaj olduğumdan beri hiç korunmuyorum Bi sorun var
0 oy
(103 puan)
Soğan suyu kullan bii 15 gün flb
0 oy
(280 puan)
Hayit tohumu var canım. Ezip çayını içiyorsun. Hem adet düzenliyor, rahmi temizliyor, hem gebe kalmak için yardımcı oluyor. Ben onu adet sancım çok diye ve kistlerim için kullandım ama üstüne birde hamile kaldım. internetten bir araştırıp içine sinerse dene istersen. Bitki çayı sonuçta. Hergun içsen bı zararı olmaz belkide sende bu sayede hamile kalırsın.
0 oy
(280 puan)
Hayit tohumu var canım. Ezip çayını içiyorsun. Hem adet düzenliyor, rahmi temizliyor, hem gebe kalmak için yardımcı oluyor. Ben onu adet sancım çok diye ve kistlerim için kullandım ama üstüne birde hamile kaldım. internetten bir araştırıp içine sinerse dene istersen. Bitki çayı sonuçta. 
0 oy
Ben birbucuk senelik evliyim. Evlendikten sonra Ağustos ayindan bir sonraki yılın Nisan ayına kadar düzensiz adet oldum. Doktorlar hiçbir şey bulamadi. Adetimin düzene girmesi için doğum kontrol hapı verdi iki ay kullandım düzene girdi. Bıraktıktan bir ay sonra kimyasal gebelik yaşadım. 4 ay sonrada hamile kaldım. Düzensizlik için hiç mi ilaç vs verilmedi ? 

İlgili sorular

647,728 soru

3,414,917 cevap

4,245,353 yorum

183,075 üye

...