0 oy
84 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (54 puan)
Bu hastanenin doğum fiyatları ya da muayene fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Ya da Gidip te tecrübesi olan var mı 

3 Cevap

0 oy
(67 puan)
Merhaba. Ben Dikmen'de oturduğum için en yakınımda o hastane var diye gebelik testim pozitif çıkar çıkmaz oraya gitmiştim. Doktor Naciye Hanım var. Gebeliğin ilk muayenesinde bebeğin 6+2 olduğunu öğrenmiştik, kesesi oluşmuş . Kalbinin attığını söylemişti ama dinletmemisti. Eşimi de içeri hiç davet etmemişti.

4 gün sonraya ilk testler için bizi çağırdığında yine beni tek aldı odaya ultrasonda bebegi göremediğini, kalbinin atmadığını söyledi. Kesinleştirmek için de radyolojideki ultrasona gitmemi istedi. 

O kadar üzülerek o radyolojideki sırayı üç saat boyunca bekledik ki. 4 gün önce hamile olduğumu öğrenip şok olurken 4 gün sonra yaşamadığını öğrendik. Orada sıra veren görevli de sanki kesinmiş gibi kürtajın ne zaman olacağını sordu. İyice moralimiz bozuldu. 

Radyolojideki doktor baktığında bebeğin yaşadığını söyledi. Kalbini ilk kez orada dinledim. Hatta haftasına uygun olarak büyüdüğünü söyledi. Bize kadın doğum doktorunun bu korkuyu yaşatması çok üzdü. Ek olarak kan testleri de istemişti. Onlar da temiz çıkmıştı. Ona rağmen düşük önleyici ilaç yazdı. Her şeyin sorunsuz olduğunu radyolojideki doktridan duyunca o ilacı da almadım. Hemen kendimize daha nitelikli bir hastane bakındık. Medicana'ya gidiyorum. Benim başımdan böyle geçti 19 Mayıs'ta. 
(54 puan)
Geçmiş olsun kötü bir tecrübe olmuş. Teşekkürler yorumunuz için
-Reklam-
0 oy
(9 puan)
Ben gecen hafta gittim ilk defa bu hastaneye Naciye hocaya. Ve arkadasin yorumunun aksine cok begendim cok ilgili bilgili bi doktor bence. Ilk defa gitmeme ragmen sanki takipli hastasiymisim gibi davrandi cok naif ve kibardi. Su an icin dogumu onda yapmayi dusnuyorum ama kafami karistiran sey hastanenin bana cok uzak olması ve küçük olmasi. Hocadan yana kaygim yok ilk izlenimime gore.

Not: Naciye hocada 2 kuzenim dogum yapti ikisi de cok memnun kaldi ben onlarin tavsiyesi uzerine gittim.
(54 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(21 puan)
Aralık'ta doğum paketi aldık 12 bin TL ye baştan beri kontrollerim Baran altunakar hocamızda,ilk gebeliğim de yine Baran hocadaydı çok memnunum ben,doğum paketi almazsanız eğer 345 te muayene ücreti doğum fiyatını bilmiyorum ama
(54 puan)
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 185 göst.
21 Şubat 2022 Doğum kategorisinde Lale. (7 puan) sordu
0 oy
1 cevap 543 göst.
0 oy
1 cevap 159 göst.

651,112 soru

3,427,667 cevap

4,260,225 yorum

184,032 üye

...