0 oy
246 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (118 puan)
düzenledi
Bu ay rahim filmi çekindim letu kullandım ve çatlatma iğnesi vurundum bugün çatlatma ignesinin 13.gunu dayanamadım test yaptım negatif çıktı sizce erken mi yaptım sonradan pozitif çıkan var mı aranızda moralim sıfırlandi şuan 
Gebelik haftası .

5 Cevap

0 oy
(387 puan)
hiç moralini bozma canim hakkında hayırlısı olsun

şuan bende test yaptım negative bendede pko var ama bu ay klomen kullandım vallah herseyin hayırlısını dilemek en önemlisi bu depremden sonra o anne babasız kalan yavrucaklar aklıma geldikçe artık neden olmuyor dahi demiycem sorun hakkında bilgim yok sadece yazmak istedim 
(118 puan)
Nasip canım dediğin gibi hayırlısı
(387 puan)
aynen canım hersey mümkün Bi kaç gün sonra tekrar dene ozaman positive cikar belki
cikmazsada sıkma canını ♡
-Reklam-
0 oy
(38 puan)
İğnenin etkisi olabilir , biraz daha bekleyip öyle test yap derim.  İğne bütün hamilelik belirtilerini yapıyor.
(118 puan)
Testim negatif zaten pozitife döner mi diye soryorum ben
0 oy
(147 puan)
Bence moralinizi bozmayın varsa bile şuan çok yenidir idrarda çıkmamış olabilir ki doktorum da kaset testlerin güvenilir olmadığını en kesin sonucu kan testinin verdiğini söyledi hiç kaset test yapmadım kanda öğrendiğimde değeri çok düşüktür daha çok yeniydi. Kan verin en Garanti.
0 oy
(301 puan)
Merhaba polikistik iseniz size tavsiyem tedavilerden önce eğer fazla kilonuz varsa mutlaka kilo verin ben sadece kilo vererek kendiliğinden hamile kaldım. Daha önce o kadar tedavi oldum çatlatma iğnesi aşılama hepsini denedim tüp bebek dışında hepsini yaptım ama  hiç biri tutmadı bıkmıştım artık kilo ver diyenlerden en son her şeyi bıraktim ve sadece kilo verdim diyecem eşliğinde. kilo verdikten 2 ay sonra hamile kaldım o yüzden polikistik olan herkese bunu öneriyorum en etkili tedavi yöntemi bu bana göre. Çatlatma iğnesinden sonra net sonucu almanız için 15. gün ve sonrası test yapın. 
0 oy
(241 puan)
Merhaba canim henuz erken iki uc gun daha bekle adet gunu yapsan cok guzel olur akisina burak dusunme olu verecek insallah.

648,316 soru

3,417,213 cevap

4,247,952 yorum

183,266 üye

...