0 oy
178 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)

Tahlil sonucu


Gebelik haftası 14

5 Cevap

+1 oy
(216 puan)
Böyle bir soruya burda kimse cevap vermez. Yanii yanlış olur. Eğer doktorunuz sizi perinatoloji ye yönlendirdiyse mutlaka gidin. Bu bölüm riskli gebelikler için olduğundan takibiniz onların yapması gerekir. Çok geçmiş olsun. Birden fazla doktordan görüş almak her zaman daha iyidir.
-Reklam-
0 oy
(268 puan)
Saçmalamış ne alaka yaaa bazi doktorlar hiç istemiyo bile bu tahlilleri 
0 oy
(217 puan)
Canım geçmiş olsun doktor kağan Kocatepenin videosunu izle Youtube den bu konuyla ilgili yorumu var 
0 oy
(11,261 puan)
İgm ve igg değerlerine bakılır sizde daha önce yaptırmışsınızdır büyük ihtimal. Oradan bakabilirsiniz daha önce geçirmiş misiniz bu hastalığı. Yani varsa evet gebelikte riskli olabiliyor ama tedavi ediliyor. Periantolojiye gitmeniz ve detaylı kontrol edilmeniz gerek. Şimdi buradan kim ne derse desin hiçbirimiz doktor gibi bilemeyiz, detaylı kontrol edilmeden içinizi karartmayın. 
0 oy
(269 puan)
Aynı durum başıma geldi iki buçuk ay önce şuan geçiriyor olarak avidite testi önemli olan direk çıkan sonuca söylenenlere kesinlikle aldırmayın çünkü o kadar çok şey söyleniyor ki ama bunun gebelikte geçirme olasılığı binde bir yada iki dir.Bende geçirmiyormusum bile 3 kere aviditeyle beraber tekrarlandı pozitif ama kanda antikor bulunamadı vücudun savaştığına dair Allah'tan doktor tecrübeliydi ve en net şekilde bulaşmış olsaydı bu haftayı sağlıklı göremezdin benim görüşüme göre dedi sevk verdi üniversite hastanesine orda test yapıldı ilaç tedavisi başlandı test sonucu tekrar beklenmeden ama ben kullanmadım sonucu bekledim negatif çıktı özelde yaptırdım pozitif çıktı onun ardından bide sürekli kaybedecek zamanın yok tedaviye bian önce başlanmasi gerekiyor çok arada kaldım ama doktor faktörü çok önemli kullanma bizim labaratuvara güveniyorum bı şikayetinde yok dedi sonunda ve avidete testinde calisilamiyor çıktı iki hafta ne gece ne gündüzüm kaldı tacrubeli iyi bir doktor ve iyi bir labaratuvar sakatı olabiliri bırak ses kaydı hayla var anlatcam kafan karışmadan dinle karar ver dedi bana doktor unuturum dedim ses kaydı almıştım izniyle sonuca güvenme çok 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
24 Eylül 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Dilom73 (3 puan) sordu
0 oy
0 cevap 78 göst.
9 Ekim 2022 Hamilelikte Testler kategorisinde SalihaBa (1 puan) sordu
0 oy
1 cevap 311 göst.

649,238 soru

3,420,467 cevap

4,251,952 yorum

183,496 üye

...