0 oy
150 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (296 puan)
Ben uzun zamandır gebe kalmaya çalışıyorum yumurtlama dönemini verimli bir şekilde atlattık Meryem Ana otunun da yunurtlama doneminde faydalı olduğunu yeni duydum acaba şimdi kullansam bir etkisi olurmu ovulasyon günüm 4 gün geçti zararı olmaz umuyorum tutunmayı fln kolaylaştırabilir mi?
Gebelik haftası Bilmiyorum

2 Cevap

0 oy
Hiç bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem ama ben de Meryem Ana otunu sadece doğum başlasın diye kullanıyorlar diye biliyordum. 
(777 puan)
Bende öyle biliyorum
(296 puan)
Suyunu içmek yumurtalıkların daha sağlam olmasını sağlıyor Muş hâliyle hamileliğe de bir faydası var bende yeni duydum deneyeceğim:)
İnşallah herşey gönlünce olur canım
-Reklam-
0 oy
(82 puan)
Bu ot kendi kendine tohumlanabildiği ve çabuk üreyen bir ot olduğundan faydalı olduğu, kadınların ovülasyonunu temsil ettiğine inanılıyor. Hem gebe kalma şansını arttırdığı hem de doğum anını kolaylaştırdığı söylenmekte. Anadolu topraklarında hâlâ yapanlar var. Ben denemedim fakat bir arkadaşım uygulamıştı. Yumurtlama dönemime yakın sürahide hazırlayıp birliktelikten önce eşiyle beraber tüketmişlerdi. Ama siz yine de doktor kontrolünde tüketmeye dikkat edin. Her bünyede aynı etkiyi yaratmayabilir. Fazlası mide bulantısına neden olduğu için su kaybı yaratabiliyor. 

İlgili sorular

650,274 soru

3,424,386 cevap

4,256,544 yorum

183,764 üye

...