0 oy
463 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (577 puan)

Kızlar ayrıntılı ultrasona ne zaman giriliyor birde devlette üniversite hst varmı? Özelemi gitmek gerekiyor 

6 Cevap

+1 oy
(2,563 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Ayrintili ultrason dewlet hastanelerinde üniversite hastanesinde oluyor.

Normal kadın doğuma git. Ayrıntılı ultrason için geldim de. Doktor seni yonlendiriyor. Şansına boşluk varsa gittigin gün bakarlar. Ama yoksa sana gün saat verirler o zaman gidersin. 

Ben ankaradayim Zübeyde hanım hastanesi var. Kadın doğum üzerine. Bulundugum ilçede ayrıntılı ultrason yapan doktor olmadigi için bu hastaneye gittim normal kadın doğuma randevu aldım ayrintili ultrason için geldim dedim. Oda beni yonlendirdi. Şansıma sıra yoktu. 5 dakkada ultrasona girip çıktım ama sıra olursa gün verip gonderiyorlar boş yer yok diye. 

(577 puan)
Teşekkür ediyorum ayrıntılı açıklamanız için. Özele fiyat sorayım çok gelirse devlette girerim artık yapacak bir şey yok :)
(2,563 puan)
Özel çok istiyor canım. Aynısını dewlet bedavaya yapiyor. Belki ilk gittiğinde girmezsin gün felan verirler ama boşa para vermekten iyidir.
-Reklam-
+1 oy

Devlette yaptırabilmeniz için çok önceden randevu almanız gerekiyor mesela benim 6 ağustosta araştırma hastanesinde randevum var  üç hafta önce aldım o güne verdiler ama özelde bir gün önce randevu alınıp gidebiliniyor 

+1 oy
(1,322 puan)

20 24 haftalar arasnda bakiyorlar egitim arastrmalar bakiyor ama sira bulmak cok zor sansinizi deneyin yoksa mecbur izele gideceksiniz en az 100 liradan basliyor bulunduğunuz sehire gorede degisir tabi ucreti

+1 oy

Devlet hastenseınde yapılıyor cok onceden almana falan da herek yok bırhın önceden  gıdıyorsun randevu alıyosun ertesı gın gıdıp ultrasyona gıruyosun

+1 oy
(827 puan)

21. Haftaya randevu verdiler. Suleymaniye kadin dogum hast yaptiracagim. Ama doktorum ozel hastanede. Ozel hast 750 tl istedi. Devlet hastanesinde imkan oldigu icin o parayi vermek istemedim. 

(942 puan)
Canım yardımın için gerçekten çok teşekkür ederim :) inşallah kolay randevu alırım çünkü 22.haftaya geldik artık :) Allah kolaylıkla doğum yapabilmemizi nasip etsin her şey için teşekkürler :))
(942 puan)
İkiliyi yaptırdığında kaç haftalıktın? Kaç hafta sonraya randevu verdi perinatolog onu merak etmiştim :)
(827 puan)
Rica ederim. Amin insallah bebeklerimizi  saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
(827 puan)
13 haftalikti. Doktorun orda sekreteri var. O randevulari veriyor. Doktor sana kagit verince kapiyi tiklat randevu alicam dersin.
(942 puan)
Tamam canım çok sağoll :))
+1 oy
Ozelde de olur devlette de olur ben 5 aylik iken girmistim ayrintili ultrasona

İlgili bir soru bulunamadı

669,560 soru

3,503,679 cevap

4,358,789 yorum

188,732 üye

...