0 oy
322 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (1 puan)
Merhaba, internette birçok doğum çantası hazırlığı görüyorum, kimi çok fazla eşya barındırıyor, kimi de sanki çok az.. doğum yapan annelerden yardım istiyorum. Gerçekten gerekli ve tam bir çanta nasıl hazırlanır?
Gebelik haftası 26+5

6 Cevap

0 oy
(951 puan)
Tamamen maddiyat ve bütçeye göre hazırlanır ondan 
-Reklam-
0 oy
(277 puan)
Şöyle mantık suzgecinden gecirin bana ne lazim olur bebege ne lazım olur. Bebege bir kac ust bas bir üstüne örtü altina yapacak bu cocuk bir kac bez fazla bez goz cikarmaz alabilirsiniz.altini temizlemek icin islak mendil ve bir pamuk edinin. Belki sütünüz gelmez yaniniza bir mama alin bir biberon alin. Kendiniz icinde bir iki gecelik alin bir hirka corap alin hastaneden cikarken giyeceginiz rahat birseyler alin. Dogum sonrasi kanama oluyor ben depend aldim cantama koyacagim size hangisi daha mantikli geliyorsa depend hasta bezi vb. Alin. Sezeryan olacaksaniz gaz sancisi tuvalete cikmada sorun oluyormus okudugum butun yazilarda bu vardi yaniniza kuru kayisi kayisi erik hosafi alin muhakkak. Ne olur ne olmaz diye birde havlu alin lazim olur. İki valiz hazirlayan var bence gerek yok 5 yildizli tatil koyune gitmiyoruz 1 hafta
0 oy
(1,624 puan)
Vallahi canım ben hiç bir listeye bakmamaya karar verdim. Ama abartmadan 1 gece kalacak şekilde koyacak herşeyi. Tek bildiğim doğumhaneye verilecek kıyafetler olucak. Bebeğin en fazla 2 takım ekstra koymayı düşünüyorum. Daha sonra bir bakım çantası olucak içinde bezi vs olucak. Okadar kendim içinde doğumdan sonra giyeceğim 1 adet pijama takımı ped vs okadar. Üstüme fazla yük olucak hiç bişey almayı düşünmüyorum. 
0 oy
(160 puan)
Oglumda kucuk bir valiz ve bebek cantasina koydum 2 adet takim bir tulum koydum tulumla bez degistirmesi baya sorun oldu giydiremedim takimlarda kaka ve kan oldu elimde yikamak zorunda kaldim bu bebegimde kesinlikle fazla koyucam bir valiz alicam yanima herseyi alcak kendim icinde öyle iki pijama yetmedi 
0 oy
(750 puan)
İlk doğumumdan tecrübeli olarak bebeğime hastane çıkışı dışında kıyafet değiştirmedim gerek olmadı çünkü, bir hastane çıkışı 2 takım 2 ince kalın battaniye koydum bez ıslak mendil,  biberon gerekirse eczaneden alınır ilkinde de koymadım, göğüs pedi yok göğüs kremi sanmıyorum lazım olacağını doğar doğmaz ne yara olur ne süt fışkırır bebek emdikçe gelir.
0 oy
(391 puan)

Kızımda kayinvalidem hazırladı bunda da ona söyledim o halledecek:)

İlgili sorular

648,892 soru

3,419,228 cevap

4,250,351 yorum

183,414 üye

...