0 oy
161 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (37 puan)
Arkadaşlar yeni doktordan geldim. Doktorum gelişimi normal 9+1 dedi fakat kalp atışını dinlerken bana sanki yavaş gibi geldi. Acaba kuruntu mu yapıyorum. Gelişimi normal gününde ilerliyorsa kalp atışıda normal midir sizce
Gebelik haftası 9+0

3 Cevap

+1 oy
(951 puan)
Doktora neden gidiyoruz sağlığımız için gebeykende bebeğin vee bizim sağlığımız için doktorların geneli pat diye herşeyi hatta belki dahi olsa gördüğü şeyi hemen iletir olasılıkları dahi dile getirir size sanırım ters birşey söylenmedi tamamen kendiniz duyduğunuz kalp atışına göre yorumluyorsunuz evham yapmayın sorun olsa doktor iletirdi hamilelik doğum doğum sonrası lohusalık Allah muhafaza evham başka şeylere döner rahat olun
(37 puan)
Teşekkür ederim rahatlattığınız için
(951 puan)
Sevindim buna doktor size sorun olsa mutlaka söyler hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız Allah'ın izni ile herşeyi takarsaniz psikolojik olarak cokersiniz bebeğinizin size ihtiyacı var bunu unutmayın
-Reklam-
+1 oy
(4,622 puan)
Duymadığımız bir kalp atışı hakkında nasıl bir yorum yapalım sizce? Doktor varken, biz tıp mezunu olmayan kişiler nasıl normal veya anormal diyebiliriz ki.. Doktor sorun görmediyse, sorun yoktur. 
(37 puan)
Size sadece fikrimi beyan ettim. Yinede bu çok kibar yorumunuz için teşekkür ediyorum.
0 oy
(1,942 puan)
Atın da dinleyelim normal mi değil mi burada okumamış doktorlar olarak karar verelim normal olup olmadığına! Cehalet miii, hastalık mı şu yaptıklarınız inanın bilemedik!!! 
(37 puan)
Burada herkes başından geçen olayları anlatıyor. İlk hamileliğim ve başından böyle bir olay geçmiş olan var mı merak ettim. Benim gibi evham yapan var mı merak ettim. Fikir alışverişinde bulunmak istedim. Güzel bir dille anlatmak varken bu kaba üslubu kullanmak sizin tercihiniz. Lütfen biraz empati !!!
(1,942 puan)
Doktor bebeğin kalp atışı yavaş bile dememiş, sadece size öyle gelmiş ve burada bebeğimin kalp atışı bana biraz yavaş geldi normal mi diye soruyorsunuz. Herkesin bebeğinin kalbi aynı ritimle atmıyor. Ki buradakiler dinlemedikleri, grafiğini görmedikleri bir kalp atışını neye dayanarak yorumlasınlar? Üstelik doktor değiliz! Bence biraz MANTIK !!! Lütfen biraz MANTIK !!! İyi günler.
(37 puan)
Yorumlarınıza biraz göz gezdirdimde ne kadar nefret dolu bir insansınız. Soruma cevap vermeyebilirdiniz. Kaostan beslenen, sevgisiz birisiniz anlaşılan. İyi günler dilerim hanımefendi. Biraz insanları sevmeye çalışın ;)

650,979 soru

3,427,112 cevap

4,259,621 yorum

183,986 üye

...