0 oy
276 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
Kızlar diyelim doğum başladı yani ağrı sızı sancı bişi yok kanama var ve suyla hafif direk hastaneye mi yoksa sancimin gelmesini mi beklicem
Gebelik haftası 34

2 Cevap

0 oy
(336 puan)
Eğer kanamanız varsa, suyunuz gelmişse hiç beklemeden doktora gitmelisiniz. Benim ağrıö6, sancım yoktu ama sabah 4 te kanamam olunca hemen acile gittim. Hastanede sancımı çektim, gözetim altında. 
(226 puan)
Suyum gelince hemen gitmem lazm mi  azar azar gelince
(336 puan)
Evet çünkü o an bebeğin içerde nasıl olduğunu bilemeyiz. Eğer beklemeniz gerekiyorsa bunu hastanede söylerler ama suyunuz gelirse bu doğumun başlangıcı olduğu için sizi eve yollamazlar zaten. Enfeksiyon riski olur. Su geliyorse altta açıklık var demek oluyor.
(226 puan)
Anladım cnm sağol
İlk dogumumda hafif su böyle kanla az yapışkan gibi geldi hemen doktora gittim sabah a doğru suni sanci verildi bana öyle doğdu kuuzm
-Reklam-
0 oy
(1,821 puan)
Kanaman varsa ve suyun geldi ise mutlaka doktora gitmelisin canim. Allah korusun enfeksiyon kaparsin. Ama nişanın geldi ise bekleyebilirsin az birşey kan geliyor ya veya kahverengi akıntı. Sancin varsa sancinin artmasini bekleyebilirsin. Diğer türlü şeyler de hemen doktora git. 
Nişan dediğin kanama mi yoksa suyla birlikte mi
(1,821 puan)
Az birşey geliyor rengi farkli olabiliyor . Benimki suyumla geldi kimisinin suyla kimisininki sudan once geliyor
Benimkide suyla gelmişti

649,191 soru

3,420,267 cevap

4,251,644 yorum

183,480 üye

...