0 oy
515 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (70 puan)
kapalı
Kızlar öncelik le şunu söylemek istiyorum kayın validem eşime karını gönder gelsin yanımda doğum etsin o bilmez bebek bakmayı emzirmeye bilmez çocuğu nefesiz bırakır falan demiş çok kızdım hemde çok üzüldüm. İlk gebeliğim diye birşey bilmiyorum sanıyor oysaki ki öyle değil. Eltim kayın validemle oturuyor eltimin çocuklarına yardım ettiği için sürekli kadının başına kakıp duruyor "çocuklarını ben büyüttüm ben olmasaydım sen büyütemezdin" diyor hep buyüzden ben eltim gibi olmak istemiyorum çocuğumu kendim büyütmek istiyorum inşallah Rabbimin yardımıyla. 

Dün akşam dan beri uyuyamadım uyanıp durdum söyledikleri geldi aklıma hep. Sonra kendi kendime dedim bebeğim doğduğunda çok küçük olucak ya gerektiği gibi bakamazsam Allah korusun ya bişey olursa ona diye hep düşündüm yeni doğan bakımıyla alakalı kendimi nasıl geliştire bilirim sizce
Gebelik haftası 24+4
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
Dr Osman gönülal alin videolarını seyret instagramda hemsire anne ilknur gunyo onu takip et.

Sorunun bölümü sohbet bölümü kapatilacak maalesef.
(104 puan)
Eski insanlar genel de kayınvalidelerinden yada annelerinden gördüğü için daha çok batıl inançlı şeylere inanıp çocuklara onu yapıyolar bebeği tuzlamak gibi sarılığı gitsin diye sarı örtü kapatmak gibi bunlar hem batıl hemde yanlış şeyler kızlar baka biliyorsanız ne yapın edin kendiniz bakın eşimle bende kavga ettim bi kere lohusadayken yanında biri kalsın diye ben kimseye çocuğumu dokındurmam dedim kimsenin dediğini de dinlemem dedim sonra bi laf etti iki laf etti en sonunda kabul etmek zorunda kaldı çocuğun size ihtiyacı var bi başkasına değil özellikle eşinizin annesine hiç ihtiyacı yok adım kadar eminim kayınvalidenizin yanında doğru bakıcak olsanız bile gözler sizin üzerinizde olduğu için hep diken üzerinde çocuğunuza bakıcaksınız stres yapıcaksınız ve bunu çocuk hissediyo daha çok huzursuz olucak bu seferde size bakamıyosun çocuğa dicek ler çocuğunuza da size de yazık olucak
Bende işe yaramadı uzun bir evlilik serüveni ve artık ise yaramıyor kokular mokular belli bir alışkanlık modunda ise yaramıyor sonrada ipleri ele alman gerekiyor.
(58 puan)
yeniden gösterildi
Alışkanlık olunca öyle olabiliyor, farklı bir metod deneyebilirsin bence mesela herzamanan yaptığın makyajın bile bir zıttını yapman bile onun gözünde farklı gelebilir, yada daha az tercih ettiğin bir renkte elbise deneyebilirsin, o farkında olmadan etkilenir, daha fazla kendin ile ilgilenebilirsin, ona hep aynı olmadığını yeniliklere açık olduğunu gösterebilirsin bunu yemeklerinde sofra düzeninde yada evinin düzeninde yapabilirsin, en etkili yöntem özlemek olur birkaç günlüğüne aileni görmeye gidebilirsin, öyle bir imkanın yoksa ev içinde mutfakta fazla takıl işin yoksa bile, yada bir roman al oku gözüne carpar erkeklerin böyle şeyler, seni özler özlem ilişkiyi diri tutar daha el üstünde olursun. Eskiden en çok ne yapıyorsan onu yapma, telefon film vb. İlgisini çek bence :) alışkanlıklar ilişkiyi öldürüyor maalesef.
Merak etme artik senin gözünde de harcanacak emek bosa gideceğini anladiginda umursamıyorsun. Yavas yavasta nihayi sonuca ulaşıyor. aname gidi 2 hafta kaldigim zamanlar ne kızını nede benim onlnemsemezdi sonrada bende onemsedim.
(58 puan)
Aslında aile hayatı biraz inişli çıkışlı olabiliyor suların durulması denebilir bu dönem, bende mükemmel bir ilişkim var demiyorum çatlaklar illaki olacak, bazen öyle oluruna bırakırsın en önemlisi sabır gösterebilmek bu duruma, mümkünse fazla kafana takmamaya çalış hayatın daha mükemmel olacaktır inan o sana dönecektir, biz kadınlar erkeklere göre daha duygusalız o yüzden karşıdan ilgi beklememiz gayet normal, ama her erkek bunu anlamaz, evinizde negatiflik varsa her misafirin ardından dış kapıya veya cam kenarına tuz koyun, evinizi sirke ile silin, ve bolca dua edin aranız daha iyi olur, genelde dışarıdan kapıyorlar işte nazı sana sende patlıyor maalesef, gözün üstünde kaşın olması bile bahane olabiliyor erkeklere, o yüzden canını çok sıkma buda geçer Allahın izniyle.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 376 göst.
0 oy
6 cevap 614 göst.
0 oy
3 cevap 460 göst.

650,056 soru

3,423,569 cevap

4,255,491 yorum

183,722 üye

...