0 oy
94 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (72 puan)
Merhaba arkadaslar. 33+4 haftaligim. Ara ara kasiklarimda yanma seklinde agri olur. Sanki iceride ates yaniyor gibi. Daha once acil sezeryan oldugum icin dogum sancisini bilemiyorum. Bu sekilde bir agri neden olur. Duzenli degil ara ara oluyor geciyor.  Bir de tek yumurtam var ve sag yumurtaligimda teratom tumoru var. O agri yapiyor olabilir mi?
Gebelik haftası 33+4

1 cevap

0 oy
(86 puan)
30 haftalik hamileyim 20 gundur su tarif ettigin ayni agri sebebiyle gittim hastaneye doktorum idrar kan tahlili istedi verdim idrar yollarimda enfeksiyon ayni zamanda kanimda bakteri üremis hamilelikte cok ciddi bir enfeksiyon olduğunu söyledi doktorum bebek icin riskli olabiliyormus bir gece yatırdı enfeksiyon icin serum iğne bebek  erken doğum olmasın diye de pruloton igne vurdu 1 kutu antibiyotik ayni zamanda progestan kullandim fitil olarak bence aksatma gitmelisin senin belirtilerinde idrar yolu enfeksiyonu belirtisi canım yazini görünce anlatmak istedim başımdan geçeni daha cok yeni atlattim bende. Allah sifani versin insallah amin
(72 puan)
Cok gecmis olsun. Sali kontrolum var doguma gun verecek ayrica. Enfeksiyon cok oldum bi enfeksiyon gibi degil sanirim. Cunku surekli olmuyor. Bazen hutun gun olmuyor bazen 1 saat suruyor sonra geciyor. Belime de vuruyor bazen agri. En iyisi pazartesi idrar tahlili vereyim. Sali doktorum sonucu degerlendirir. Uzanip yatinca geciyor bir de agri tuhaf.
(86 puan)
Anladım canim doktorun en doğru olani yapar zaten allah kucagimiza aldığımız gunlerimizi gostersin inşallah:)
-Reklam-

İlgili sorular

648,895 soru

3,419,231 cevap

4,250,366 yorum

183,414 üye

...