0 oy
95 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (14 puan)
Etlik şehir hastanesi ayrıntılı ultrason var mı , bir de ultrason fotosu vermediler alan oldu mu, hangi bayan doktorları önerirsiniz 
Gebelik haftası 11

4 Cevap

0 oy
(7 puan)
Ayrıntılı ultrason var ama gün bulmak çok zor,ultrason fotosu vermiyorlar ben baktıkları ekrandan telefonumla çekiyorum.Normal gebelik bölümüne gidiyorsanız kesinlikle oya aldemire muayene olun çok kibar ve güzel ilgileniyor..
(14 puan)
Tesekkür ederim☺️
-Reklam-
0 oy
(341 puan)
Evet vermiyolar cnm valla ben 3 yıldır oraya gidiyorum hiç iyi bı Dr denk gelmedim hele geçen sefer gittiğim tam bı felaketti eda ismi soyadını hatirlamadim bu sefer erkek Dr seçtim bakalım onlar nasıl ama yataklı bölümde ki doktorlar çok iyi zaten sırf onun için oraya gidiyorum 
(14 puan)
Tesekkür ederim☺️
(41 puan)
3 yıldır etlik şehir hastanesine nasıl gidiyorsun daha geçen yıl açıldı hastane. Doktorları bile daha yeni yeni tamamlamaya çalışıyorlar.
(341 puan)
Etlik yazısına dikkat etmedim Bilkent şehir hastanesine gidiyorum cnm yalan söylücek halim yok heralde
0 oy
(14 puan)
Tesekkür ederim☺️
0 oy
(230 puan)
Etlik ayrıntılı da banu galiba bi doktor var yazık kibar bir şey çok ilgili güzel bakıyor sıcak kanlilar. Ama fotoğraf vermiyorlar. Ben de perinatoloji bölümüne gidiyorum yalandan ekrandan gösteriyorlar Bi o kadar. ;) normal polikinlikler de inci isminde bi doktor var çok iyidi canım. 

652,376 soru

3,432,787 cevap

4,265,738 yorum

184,386 üye

...