0 oy
170 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (59 puan)

Kızlar 38+2 haftalığız. Dün haftalık muayenemi oldum. Arada nstde sancılarım oluyordu. 3 cm de önceki doğumdan kaynaklı açıklığım varmış. Bugün de aşırı bi bel ve kasık ağrım var. Belim sanki kopacakmış gibi ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Bu doğumun yaklaştığının belirtisi midir ?

Gebelik haftası 38+2

5 Cevap

0 oy
(224 puan)
3cm açıklıkla bir günde dogrudum ben.sancida varda tekrar gidin doktora
(59 puan)
Ama benim bu 3 cm açıklık geçen haftadan beri var. Sancım oluyor ama düzenli değil. Mesela dünkü nstde sonlara doğrum sancım çıktı. 1 saat sonra tekrar nst bağladılar. Onda sancı çıkmadı. Alttan açılmaya baktı onda da ilerleme yok diye gönderdiler.
-Reklam-
0 oy
(59 puan)

Kızlar bilgisi olan tada aynı durumu yaşayan yok mu?

0 oy
(319 puan)
Kac dakika araliklar suruyor sancin?
(59 puan)
Canım sancı devamlı değil henüz devamlı ve şiddeti artan doğum sancısı değil şuanda. Ama aşırı kasık ve bel ağrı var sabahtan beri. Acaba bu doğumun yaklaştığı belirtisi olabilir mi ?
(319 puan)
Kisden kisiye fark var ama ben 3cu dogumda 1hafda kasik bel vagina agrisi vardi martin 1basladi 9zu doğum oldu simdi 2yasinda oğlum
0 oy
(243 puan)
İkinci gebeliklerde ilkden kalan açılma oluyomu cidden benimde aralarında 1 buçuk sene varda
(59 puan)
Benim ilki ile aralarında 9 sene var. Bu ozamandan beri kalan bi açıklık değil. Başlarda açılma yoktu bende de. 36. haftadan itibaren önce 2 cm, sobra 3 cm açılmam oldu ve bu açılmanında 2. gebeliklerde 3 cm kadar açılma olduğunu ve bunun normal olduğunu , doğum açılması olmadığını söylemişti.
0 oy
(454 puan)
Ben bu doktorlari anlamıyorum ya nsl 3 santim acilamya önceki doğumdan kalma diyorlar o zamn niye Altan muane edince açılma yok diyorlar da doğuma yakın muanede 3 santim açıklık var önceden kalma diyorlar aklım ermiyor bence böyle bseiy yok cnm banada 3 santim açılma ile önceden kalma dediler sabahı 5 santim oldum sonra doğurdum siz bir acile gidin ama açılma oldugunu flaan bseiy şöyleme baklim onlar ne diycekler 
(59 puan)
Hmm anladım canım. Bende bekletiyorlar hala. Dün 2 kere alttan muayene ettiler ondanmıdır bilmiyorum bugün aşırı kasık ve bel ağrım oldu ama sancıda devamlılığım ve şiddeti artan bi sancım olmadı. Ondan bekledim.
(454 puan)
Normal kontrole. Mi gidiyorsunuz yoksa acile mi
(59 puan)
Acilden giriş ile doğumhaneye gidiyorum direk haftalık olarak. 30. haftadan beri erken doğum riskim vardı.
(454 puan)
Anldim TM cnm ne diyim ki alalh yardımcın olsun
(59 puan)
Amin amin cümlemizin

648,194 soru

3,416,592 cevap

4,247,179 yorum

183,215 üye

...