0 oy
381 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (28 puan)
kapalı

Selam kizlar bugün kontrolüm vardı sağlığımız iyi çok şükür cinsiyeti herkes gibi merak ediliyo nedir acaba anlayan varmı 

image

Gebelik haftası 12+5
Kapatılma nedeni: Cinsiyet temalı postlarinizi sohbet bölümünden yapınız.

4 Cevap

+2 oy
(76 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Var evet bunun okulunu okuduk çünkü ya hiç mi görmüyosunuz burda yasak paylasmayın bunları dıyoruz o kadar.
(76 puan)
Siz tekrar okuyun size mi yazılmıs bana mı o yazılar sizden baska kimse hakaret ederek konusmamıs . Siz admine bile yazmıssınız bana yazdıgınız gıbı. Hala saygısız dıyorsunuz saygısız diyemezsiniz siz bana bunu yapan sizsiniz! Siz sanıyorsunuz ki sizin gibi size cevap veremem. Ben kelimelerimi secerek konusuyorum kimse sizin akranınız ya da arkadasınız değil tanımadıgınız insanlara burdan hakaret edecek kadar cesursunuz size hakaret devası acarım dedıgım zaman baskaları yazmıs demeyeceksiniz konusmlar mevcut hanımefendı. Benım yorumu yazdıgım hanımefendi ile muhatabım siz ile degıldı. Ama artık sizle muhatabım devam edin.
(638 puan)
Ben kimseyle değilim hanfendi hala uzatıyosunuz. Yazmıyorum cevap vermiycem dedikçe uzatıyosunuz
(638 puan)
Kısmet hanım ve lgcbo7 diye devam eden hanfendi bana dememiş tekrar okursanız anlarsınız.  Bende merak eden bi hanfendiye bu kadar sert çıkılmaması gerektiğini söyledim ama anlamak istediğinizi anlayın. Cidden artık işiniz yok mu yazmak konuşmak istemiyorum muhatap olmak istemiyorum. Uzattıkça uzatıyosunuz.
(76 puan)
Onlar ne hadsız yazmıs ne saygısız siz uzatıyorsunuz siz!  bunları yazanda sizsiniz bana . Siz uzatmayın yazmayın cok can sıkıcı bir hale geldi bu durum. ! Hakaret edin edin muhatap olmak istemıyorum hadi ya var mı böyle bir dünya o zaman kelimelerine dikkat edeceksin ! Tanımadığın insanlara hakaret etmeyeceksın !
(638 puan)
...Tamam hanımefendi iyi günler.
-Reklam-
0 oy
(218 puan)
Bence kız rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 
0 oy
(1,939 puan)
Doktorun görmediği bir şeyi bizim bilmemiz imkansız. %50 kız %50 erkek diye tahmin yapılır o da adı üstünde tahmin, kesin olmadığı için bir işinize yaramaz. Cinsiyet postları da sohbet bölümünden yapılıyor, burada yasak. 
0 oy
(145 puan)
Ben erkeğe benzettim şekil olarak. Sağlıkla kucağına alırsınız inşallah 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 256 göst.
0 oy
7 cevap 312 göst.
0 oy
4 cevap 275 göst.

649,871 soru

3,422,870 cevap

4,254,740 yorum

183,677 üye

...