0 oy
113 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (719 puan)
Adet günüm 7 marttı olmadım. Bugün kan verdim sonuç yarın öğleden sonra çıkacak. Birkaç saat önce de pembe bir sıvı gelmişti su gibi. Sonra birkaç pembe leke de geldi. Adetim mi başlayacak yerleşme mi diye merakımdan duramadım tecrübesi olan var mı?

5 Cevap

0 oy
(881 puan)
Canım e nabizfan sonucun çıkmıştır İrfan baksana 
-Reklam-
0 oy
(8 puan)
İkiside olma ihtimali yüksek Allh gönlüne göre versin bnm tam adet günüm d sabah çok az sonra akşam az az gelmisti lrkenme şeklinde ilk etapta adet oldum düşündüm devamı gelmeyince anladım yerleşme kanaması olduğunu
(719 puan)
Insallah yaa bu ay çok umutluydum doktorum yumurtanın cok iyi olduğunu söylemişti. Iliski tarihlerini bile açıklayarak belirtmisti. Nasip yine de ama üzülüyorum adetse diye.
(8 puan)
Üzülmek için çok erken dua et canm Allah hayrli evlat versin inşallah
0 oy
(371 puan)
Ikiside olabilir ama adet gunune yakin tarihse adet kani olma ihtimali daha yüksek 
(719 puan)
Adetse diye üzülüyorum yaa :(
(371 puan)
Evet çok üzücü ve zor ama Sıkma canını, nasip vaktinde esirdir
0 oy
(34 puan)
Yaşadığın sehirin adini yaz saglikocagi tahlil sonuçları yaz görürsün sonuçları 
(719 puan)
Hayır çıkmıyor. İlk gebeligimde de çıkmamıştı ertesi gün bile çıkmayınca doktora gidip öğrenmiştim. O gebeligim düşük oldu. Şimdi sanki hic anne olamayacakmış gibi hissediyorum böyle bir sıkıntı geliyor.
(34 puan)
Belirtilerin varmi
(719 puan)
Gebelik belirtisi mi bilmiyorum ama gecen hafta sadece 1 gün aşırı mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadım. 2 3 gündür de bir duygusallık var ağlak oldum. Göğüs hassasiyetim var 3 4 gündür de. Ama adet belirtileri de böyle olabiliyor o yüzden kestiremiyorum. Ilk gebelikte adetten 1 hafta önce mide bulantısı aşerme duygusallık ayaklarda üşüme uyuklayıp kalma gibi birçok belirtiyi yaşamıştım. Göğüs hassasiyetim hic olmamıştı. Onunla kıyaslarsam değilim gibi düşünüyorum ama gönlüm olmasından yana ya konduramıyorum.
(34 puan)
Şöyle bir şey varki her hamilelik birbirinden farkli olur ben ilk gebeligimde fazla mide bulantisi yaşadım düşük oldu ikincide mide bulantisi yasamadim aşırı yemek yedim ve uyudum oda düşük oldu bu olursa üçüncü olcak bunda da hicbir belirtim  yok sadece aksama kadar çok yoruldugumdan uyku bastıriyor o kadar ben hamile kaldığımda hicbi zaman gogus agrim olmadi adet olcagimda olur hep yani bilemiyorum suanda da iki gün suren sadece iki damla gelen kahverengi sari gibi akıntım var sadece o yüzden suphelendim bunda da bilemedim
(719 puan)
Ya sabah adet olursam öğrenmiş olucam ya da kan sonucunu görünce bakalım. Sürekli içimden ağlamak geliyor. Belki de endişemdendir.
0 oy
(719 puan)
Kızlar sonucum çıktı çok şükür. :) Yerleşme kanamasıymış. Ama daha önce düşüğüm olduğu için biraz tedirginim. Doktora gitmeyi düşünüyorum her ihtimale karşı belki progesteron filan başlar.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 125 göst.
26 Şubat 2023 Hamile Kalamama kategorisinde Amine47 (54 puan) sordu
0 oy
3 cevap 181 göst.
14 Şubat 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde 230423 (4 puan) sordu

649,207 soru

3,420,340 cevap

4,251,737 yorum

183,486 üye

...