0 oy
174 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (52 puan)
 sezeryan dogum için hangisine gitmeliyim dogum yapanlar tecrubelerini yazabilir mi birde erkek refakatçi alıyorlarmı acaba 
Gebelik haftası 37

3 Cevap

0 oy
(267 puan)
Ben şuan bilkent şehir hastanesinde yatıyorum doğum değil bebeğimin suyu çok az 3 aylık kalbi her an durabilir diyorlar. Ama burada gördüğüm kadarıyla doğum yapanlar memnun ama erkek refakatçi kabul edilmiyor. 

Arkadaşım burada sezeryan oldu. Sorun yaşamadı. 

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. 
(52 puan)
Öncelikle çok geçmiş olsun canım Rabbim bebegine de sanada şifa versin sağ salim kucagina al sende ben dikişlerinden falan korktum açikcası yapıştırma olmuyor dediler daha sonra dikiş aldırmak işkence gibi geliyor
(267 puan)
Sağol canım amin, Evet arkadaşımın dikişleri aldırılanlardandı.
(4 puan)
Siz neden sezeryan olucaksiniz. Kendi isteğiniz mi özel bı durumunuz mu var. Devlet hastanelerinin hiç biri kendi onaylamadikca sezeryana almıyor. Gerçi kendi onayladiklarini da almıyor oda ayrı bı konu.
(267 puan)
Sezeryan olmicam canım  bebeğim 3 aylik ve suyu cok az. Suyu artmazsa gebeliği sonlandiracaklar.
-Reklam-
0 oy
(4 puan)
Etlik hastanesini bilmiyorum ama Bilkent rezil biyer. Bana doktorlarının normal dogurmaman gerektiğini söyleyip sezeryan için gün verildi. Ve sezeryan gününden birgün önce arayıp sezeryan yapamayacaklarını söylediler dalga geçer gibi. Bir doktorun söylediğini diğeri kabul etmiyor tabiri caizse mal gibi kim ne derse ordan oraya sürükleniyorsun. Baştan özele gidip doğum paketi almadigima yanarim. Şimdi bebeğim sıkıntı yasamasin diye özele 10 bin bayilip orda doğum yapicam. Ztn bilkentte insan yerine koyup ultrasona bile düzgün bakılmıyor. Ultrasona bakma süresi 1 dk bile değil cihazı degdirip kaldırıyor. Ne kilosu ne boyu hiç ne ultrason kadigi hiç bişey verilmiyor. Allaha emanetsiniz yani. 
(52 puan)
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun şuanda özele nereye gitmeyi dusunuyorsunuz
(4 puan)
Sincan Koru ile görüştüm cumartesi Allah nasip ederse orada doğum olucak doğum paketi 12 bin tek doğum 10 bin olarak fiyat verildi ben zaten 39 haftamdayim. Mecbur kabul ettim. Bugüne kadar diğer tekkikler içinde hep özele gittim onlara verdiğim paraya aciyorum valla . Yüzü astarini geçti yani. Hamileliginin başında olup imkanı olan bence özelden doğum paketi alsin.
0 oy
(41 puan)
Ben Etlik şehir hastanesinden memnunum. Pazartesi günü saat 8:30 da doğum için yatış verildi. Erken gelmem söyledi. Doktorlar çok ilgili ve alakalı ben çok memnunum. Normal doğumu deneyecekler açılmam olmazsa sezeryana alırız dedi.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 39 göst.
0 oy
3 cevap 115 göst.
0 oy
3 cevap 136 göst.
0 oy
8 cevap 217 göst.
23 Ekim 2023 Doğum kategorisinde Sunsal06 (184 puan) sordu

650,388 soru

3,424,839 cevap

4,257,071 yorum

183,797 üye

...