0 oy
215 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (41 puan)
Detaylı ultrasondan önce kahvaltı yapmalı mıyım ?  Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim
Gebelik haftası 22

5 Cevap

+1 oy
(4,622 puan)
Ben hep aç gittim randevularım sabah olduğu için. Hareketleri normaldi, bir kere tok gittim onda da hiç hareket etmiyordu. Bebeğin hareketlerinin açlık toklukla ilgisi yok gibi. 
(368 puan)
Katılıyorum. Benim randevum akşamdı yemek yiyip gittim gayet hareketsiz bir şekilde uyuyordu :)
(4,622 puan)
Bir kere öğleden sonraydı işte gittiğim toktum ellerine bakacaklardı parmakları ayrı mı birleşik mi diye, ellerini açsın diye hopladım zıpladım, sağa sola hızlıca döndüm ama nasıl uyumaksa hiç umursamadan uyumaya devam etti :) Bir de dünya kadar çikolata yedim o gün :)
(368 puan)
Canları nasıl isterse öyle yapıyorlar dış etkenler umurlarında değil :)
(4,622 puan)
Aynen öyle :)
-Reklam-
+1 oy
(1,463 puan)
Bu kim ve neye göre eksi veriyor yüzü ve cesareti varsa bi yazsın bana, burda kimsenin fikri kimseye uymak zorunda değil herkes yaşadığı tecrübeyi söylüyor sonuçta doğru yada yanlıslıgı herkese göre değişir.gerçekten okadar komiksinizki :) bu tahammülsüzlük neden onu merak ediyorum sadece 
(418 puan)
Bu konuda sana katılıyorum. Yaşadığın veyahutta duyduğun şeyi anlatıyorsun hemen geliyor yok olmazcılar yok yanlışçılar.. Herkes dr maşallah herkes bilgin :) Ben kahkaha atıyorum cidden biz kimseye şunu bunu yapın demiyoruz ama bazıları hazımsızlık çekiyor. O yüzden bu şekilde. İnsanı uygulamadan soğutuyorlar. Saygı nedir ya acaba bu konuda yanılmış olabilir miyim diye düşünmüyorlar bile. Gerçekten de komik şimdi yine gelirler. Her şeyin en iyisini biliyorum diyenler...
(1,463 puan)
Kesinlikle öyle durum eksi veya artı değil bakıyorum yorumuma gayette normal kendi tecrübe edindiğim birşey e burasıda tecrübe düşünce paylaşım platformu hakaret içermedikçe ozaman olay tahammülsüzlük oluyor ve komik oluyorlar :) aşmamız gereken okadar çok şey almamız gereken okadar yol varki özellikle kadının kadına yaptıkları ile ilgili..
(418 puan)
Katılıyorumm
0 oy
(64 puan)
Bende bikac hafta sonrası için randevu aldım ayrıntılı ultrasona, eğer şeker probleminiz yoksa gelmeden yarım saat önce özellikle tatlı şeyler tüketip gelebilirsiniz dediler. 
–1 oy
(1,463 puan)
Genelde tok gidilmesini öneriyorlar bebeğin hareket etmesi için ama ben aç karnına gitmiştim gayette hareketliydi tokluk veya açlığın her bebekte aynı etkiyi gösterdiğine inanmıyorum 
(418 puan)
Bu arada ben de randevularımı genelde sabaha alıyorum kahvaltı yapamadığımdan aç gidiyorum ve hareketli oluyor. Ama tokken de hareketli bence bu bebekle alakalı. Size katılıyorum.
–1 oy
(11,311 puan)
Eğer aynı gün kan testi vermeyecekseniz tok gidin, bebek de hareketli olur. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 234 göst.
0 oy
6 cevap 184 göst.
0 oy
10 cevap 478 göst.
0 oy
2 cevap 126 göst.
3 Ağustos 2022 Doğum kategorisinde Rabi1014 (81 puan) sordu

651,589 soru

3,429,593 cevap

4,262,174 yorum

184,162 üye

...