0 oy
204 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
Bugün günüm doldu ama bugün dahil hiç çat muayenesi yapılmadı başına gelen varmı normal doğum olucak ama muayene yapılmadı bu normal mı? 
Gebelik haftası 40

5 Cevap

0 oy
(467 puan)
Banada yapılmadı..sanciya göre mi yapiliyor acaba bnde bilmiyorum.hwtta son haftalarda o gerginlikle gttim hic birinde yapılmadı 
-Reklam-
0 oy
(368 puan)
Yaptırma bosver ben 2 hafta önce Bi sikayetkmden acile gittim orda bana sormadan cati muayenesi yaptılar çok canım yandı eve geldim 2 saat ağladım. Bu 2. Gebeligim ilkini normaldi Buda normal olacak nasip olursa. İlkinde muayene falan olmamıştım zaten 40 haftalikken dogum yapmıştım. Bence sen de yaptırma gereksiz.
0 oy
(9 puan)
Bana 37 de yaptı doktordan doktora fark ediyor. Şuan 38+3 hatta normal doğum yapabilirsin dedi ama rahim hiç açılmamış dedi bakalım nasıl olacak.. 
0 oy
Bana da doğuma kadar yapılmadı. Nişanım geldi sancılarım başladı hastaneye gittim nstye bağladılar sancılarım çıktı sonra çatı muayenesine aldılar. 
0 oy
(2,411 puan)
Canım ben hiç cati muayenesi olmadım fakat ya doğumdan önce bakıyolar ya da doğum esnasında bakıyorlar hem normal doğum yapıcakmışsın illaki bakarlar ve kontrole felan gidersen onlar yapmasa veya talep etmese de sen et sen iste açıklık varmı yokmu duvarın kısamı uzun mu vs. Vs. Baksınlar ona göre son dakika komplikasyon yaşamayasın diye öneriyorum ama tabikide tercih senin yaptırmayı istemek senin kararın ama sen istemesen de doğum esnasında bakılıyo zaten :)

648,948 soru

3,419,422 cevap

4,250,610 yorum

183,430 üye

...