0 oy
288 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (96 puan)
İkili ve üçlü taramam testi yapmadım ama kontrole gittim , doktor bebeğim vücut oranları çok iyi dedi hem haftasıyla çok uyumlu dedi , kötü bişey olsa ,böyle bişey demezdi değil mi ..
Gebelik haftası 17

8 Cevap

0 oy
(1,974 puan)
Cok iyi demis yine inandiramamis,test verseydiniz madem boyle şüphe edicektiniz
(96 puan)
Muhalefet olun diye yazmadım sakin olun ya  :)) inandım sadece ek fikir almak istedim :)) ekstradan karşında cahil bir insan yok ve kelimelerini seçerken dikkat etmeni tavsiye ederim :) evde yaşadığın psikolojik sorunları lütfen buraya yansıtma iyi günler dilerim:)))
-Reklam-
0 oy
(118 puan)
Canım bende hiç birini yapmadim gerek görmedim Allah'ın vergisi v
(96 puan)
Öyle tabiki bende o yüzden yaptırmadım:)
0 oy
(83 puan)
Bende yapamadim canım bana herşey yolunda dedi bakalım 
(96 puan)
Çok güzel olur herşey bizim için inşallah:)
(83 puan)
Amin ins canm
0 oy
(859 puan)
Ne güzel işte inşallah aynı şekilde sağlığıyla sıhhati ile  kucağına alırsın bebeğini allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin 
(96 puan)
Amin canım benim hepinizin inşallah :)
0 oy
(231 puan)
Bende gerekli duymadım çünkü sonuçlar ihtimalli oluyormuş bu nedenle kötü sonuç alırda kafama takarım diye yaptırmadım. Sadece detaylı ultrason yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı ile.Allahın izni ile bişey yoktur merak etmeyin. Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin 
(96 puan)
Bende aynı sebeplerden dolayı yaptırmak istemedim, bence aldığımız en iyi karardı yaptırmamak , amin inşallah:)
(231 puan)
Bencede en doğru kararı vermişiz :)
0 oy
(7 puan)
Bende ikiliyi yaptırmadım.uclu ve ayrıntılı yaptirdim.Banada gayet uyumlu dediler.Su an 34 haftaligim.Gecen gün gittiğimde bebeğin karın çevresi çok geniş deyip beni korkuttular.Halbuki herşeyi gene uyumlu.Kac gündür düşünmekten canım skld.Ben inanıyorum sağlıklı doğacak ama.Cok korkuttular.Rabbim hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin hepimize inşallah.
(96 puan)
Amin sizde korkmayın gerçekten bazen çok abartıyorlar rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin , benim kuzenime ilk günden beri 100 yüz engelli dediler hatta sanada zarar verecek al dediler , kızın psikolojisi alt üst oldu bunalıma girdi ama aldırmadı , sonra doğdu şuan 8 yaşında ve o kadar akıllı bir çocuk ki maşallah sapasağlam
0 oy
(81 puan)
ikili, üçlü tarama testi, renkli ultrason boyla kiloyla çok alakalı değil. genetik, yapısal bozukluk tespiti için yapılıyor daha çok.
(96 puan)
Hmm anladım şey diyorlar ya burun kemigi ve boyun kalınlığı diyorlar onu bazen ultrason dan görüyorlar işte ondan söylüyor lar bazen
(81 puan)
evet evet. yarık dudak, down sendromu tarzı rahatsızlıklar için. boy kilo bilgisi normal kontrollerde ultrasonda söylenir. bazı doktorlar detay vermiyormuş ama kağıtta tüm bilgiler yazılı zaten.
0 oy
(11,311 puan)
Kötü bir şey görse söylerdi, çünkü görevleri bizi bilgilendirmek. Bize bile bile yalan bilgi veremezler, görevden atılırlar. Eğer şüphe duyuyorsanız ayrıntılı da iyice bakarlar zaten. Daha 3 lu test zamanınız da devam ediyor sanırım bir kan vereceksiniz yaptırabilirsiniz.

651,563 soru

3,429,493 cevap

4,262,067 yorum

184,155 üye

...