0 oy
170 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (8 puan)
Kızlar idrarda +1 protein kaçağı çıktı, tansiyonum normal çıkıyor arada bir yüzüme ateş basması dışında bir sıkıntım yok ama internette okuduğumda gebelik zehirlenmesi diyor korkuttu beni. İçinizde böyle olup da sorun yaşayan ya da yaşamayan arkadaşlar var mı? 

3 Cevap

+1 oy
(4,622 puan)
İnternette her site farklı bir şeyler yazar, takılmayın bence ona. + protein normal kabul ediliyor, ++ protein çıktığı zaman sıkıntı. Benim geçen aya kadar tahlillerimde hep + protein çıkardı, doktor çok güzel normal derdi, son tahlilde ++ protein çıktı, endişelendiler. Detaylı tahliller yapıldı, sınırın biraz altında kaldı, yoksa hastaneye bir günlüğüne yatışım yapılıp idrar ve tansiyon takibi yapılacaktı. Siz yine de doktorunuza sorun ama o da normal diyecektir. 
(8 puan)
Ay gerçekten mi vallahi rahatladım sağolun. Saat geç diye sormayayım dedim yarın ilk iş doktora soracağım. Zaten doktorda tansiyonunu ölç 1 hafta boyunca dedi ekstra bir şey  demedi tahlili görünce.
(4,622 puan)
Tansiyonu yükseltecek şeyler yememek ve günde 3 litre su içmek öneriliyor. Rahatlamanıza sevindim, sağlıklı günlerimiz olsun inşallah.
(8 puan)
Amin inşallah hepimizin  bende doktorla konuştum, korkacak birşey yok tansiyonunu izleyip haftaya bir daha idrar bakacağız muhtemelen bir şey çıkmaz dedi bakalım
-Reklam-
0 oy
(56 puan)
Benim protein kacagi var tansiyonlarim norlam şuan 37+1 oldum doktor riske.atmayalim dedi pazartesi günü sezeryan olacağım hayırlısı ile 
(8 puan)
Miktarı artısı eksisi ne kadar peki? Anladığım kadarıyla ölçüsüyle alakalı bir durum var.
(56 puan)
Yani en son 2+ çıktı tansiyonda 12 9 arada olduğu için alalım dedi
(8 puan)
Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah, vakti zamanı gelmiş zaten minnoşun
0 oy
(8 puan)
Güncelleme yapmaya geldim. Evde yemek yapan kimse olmadığı için hep dışardan yiyoruz. Ben hep et ağırlıklı beslendim. Geçtiğimiz hafta sadece sebze yemekleri yedim. Her gün süt içtim, çiğ badem yedim. Bol bol su içtim. Bu süreçte sabah akşam tansiyon ölçtüm en yükseği 12 7 geldi. İdrarı da iyice sıkıştıktan sonra ortasından verdim. Ve sonuç bugün negatif geldi. Yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
22 Nisan Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Yrdsn (252 puan) sordu
0 oy
5 cevap 213 göst.
11 Şubat 2022 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde A-lya ! (601 puan) sordu
0 oy
2 cevap 76 göst.
4 gün önce Doğum kategorisinde Pamuk sekeri (416 puan) sordu

651,022 soru

3,427,243 cevap

4,259,787 yorum

184,000 üye

...