0 oy
86 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (47 puan)
Merhabalar, iyi hafta sonları. 

Çok şükür 13+6 ikiz gebeliğim var. Düşük tehlikem olmamasına rağmen doktorum her ihtimale karşı 7-8. haftadan itibaren vajinal yoldan progesteron kullandırıyor. Bu durum vajinal tahrişe yol açtı ve ara ara kısa süreli kanamalara sebep oluyor. Dün akşam ve bugün yine kanamam mevcut, hafif alt karın ağrısı ve dün akşam kasıklarıma ani ve geçici sancı gibi ağrı girdi. Kontrolüm de yarın. Böyle bir durum yaşayan var mı? 
Gebelik haftası -14. Hafta-

1 cevap

0 oy
(611 puan)
Bende aynı sorunu yaşıyorum ben plasenta previadan kaynaklı sandım ama dün acilde bir doktor progestan fitil tahriş etmiş olabilir ondan kaynaklıdır dedi. Gene de içim rahat etmedi yarın kendi doktoruma gideceğim. Geçmiş olsun
(47 puan)
Canım ben aslında bunun için hem kendi doktoruma hem de acil olarak Tıp Fakültesi'ne gittim. Kendi doktorumdan da memnunum ama Tıp Fakültesi'ndeki detaylı olarak inceledi ve ciddi derecede tahriş olmuş dedi. Büyük ihtimalle oradaki damarlar bir anda büzüşüp kendini bıraktığında kanaman oluyor dedi. Fitili ıslatarak kullanmama rağmen o tahrişlik bir türlü geçmedi. Kendi doktorum Travazol kullanıp içine sürebilirsin dedi ama cesaret edip süremiyorum. + Karın ağrısı + kasık ağrısı da olunca insan endişeleniyor. İnşallah sağlıkla, zamanında kucağımıza alırız.
-Reklam-

651,110 soru

3,427,661 cevap

4,260,225 yorum

184,032 üye

...