0 oy
88 göst.
Doğum kategorisinde (144 puan)
Arkadaslar yeni dogum yaptim,  gogus ucu agrim hic geçmedi, emzirmek kabus gibi.. Internette yazan herseyi denedim diyebilirim.. Kesin sonuç almis bisiler yapan var mi?
Gebelik haftası BİTTİ

2 Cevap

0 oy
(2,419 puan)
Bir tane gögüs ucu kremi var onu kaldırmıştım çantaya şimdi cikarip yazayim ismini :)
(2,419 puan)
HPA Lanolin Nipple Cream bu ismi Markası Lansinoh bunu benim sezeryan yapan arkadaşım kullanıyodu ona cok etki etti bana onerdi ben daha kullanmadım ama onun deneyimine gore baya etkiliymiş benimde öyle derdim olursa bunu kullanıcam inşallah kremide arkadaşımdan aldım açılmamış pakette duruyodu bu fazla gelmiş ona sende bi dene istersen belki sana etki eder :)
(144 puan)
Ise yaramadi :(
(2,419 puan)
Üzüldüm ya başka bi krem deneyimi yok çevremde olsa önerirdim bu markayı bu kremi kullanan arkadaşımın gögüs ucu ağrısı geçmişti sürünce o cok memnun kaldi diye bende ondan gördüm ikinci paketini bana verdi ihtiyacım kalmadı diye ben daha kullanmadım ama onunki geçince belki dedim hani sizede etki eder ama işte inşallah başka bi çare bulursun :)
(144 puan)
İnşallah ne varsa deniyorum
-Reklam-
0 oy
(567 puan)
Ayva çekirdeklerini 2 kaşık suya koyup bir gece beklet onu sür bana başka hiçbir şey fayda etmemişti o pahalı kremler dahil. Hem bunu sürünce bebeği emzirirken yıkamak da gerekmiyor. Sürünce ufak bir poşet koyarsan göğüs ucuna 15 dk kadar daha iyi fayda ediyor
(144 puan)
Denicem bunu arkadasim da dedi bugun eger ise yararsa dunya dua edicem

İlgili sorular

649,051 soru

3,419,758 cevap

4,251,030 yorum

183,457 üye

...