0 oy
432 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (23 puan)
Kizlar Belki aranizda yaşayip ve ya Duyan Goren olmuştur men 23 haftalik hamileyken Doppler Muayinesi oldum Doktor her iki damarda direnc oldugunu Bebene giden her iki damarda sorun oldugunu soyledi Bununda başlica nedeni yuksek Tansiyon kizlar. Sadece bunu bilmek istiyorum Bu damardaki direnc Kendi kendine doguma Kadar duzele biliyormu? Yoksa İhtimali yokmu? Ben aslinda tansiyonumu Becere bildigim kadar ilaclarla falan Kontrol altina aliyorum Yinede ciksada sadece vilmek istediğim bu damarlardaki Direnc Kendiliginden Normala Done bilirmi ihtimal varmi? 
Gebelik haftası 24+4

2 Cevap

0 oy
İlaclarla direnci axaltibilirsiniz ancak tamemen yok olmaz. Hele tedavisiz kendi kendine hic duzelmez. Kontrollerini hic aksatma canim gerekli gorurlerse erken doğum kuvezde iyilestirme yapılabilir.
-Reklam-
0 oy
(473 puan)
Bendede aynısı çıktı ben tansiyon hastası değilim onu sordu cokmu tuz tuketiyorsun dedi hayır dedim ekstra falan öyle atmam hiç ozaman normaldeki tuzuda kes dedi muayene sırasinda  baygınlık geçirdim düz yattigim için bebeğe kan akışı yavaşlamış hemen su verdiler dönmemi istedi sol tarafıma günde en az 2 saat yatmami söyledi amniyon suyunda fazla şekeride kes dedi meyve dahil söylediklerine uydum hepsini kestim normale döndüler erken doğum riski açısından takip edildim bu konuda ve hala farklı risklerim var bebeğin eşi aşağıda rahim ağzı kısalması var onlar içinde ayrıca dikkat ediyorum ilaç kullaniyorum şükür 30 hafta oldum sayılır çok ağladım üzüldum korktum 30 u görsem yeter dedim ama şuan daha umutluyum 40 bile olurum belki sende kendini sıkma üzme önlemini al duanı et Allah yardımcın olsun 

İlgili sorular

649,870 soru

3,422,862 cevap

4,254,731 yorum

183,676 üye

...