0 oy
153 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (18 puan)
Kızlar üniversite belgesi gitmeyi düşünüyorum iyi mi sizce özel hastaneler gibi sezeryan yönlendirme olur mu 
Gebelik haftası 33

4 Cevap

+1 oy
(4,546 puan)
Hiç tavsiye etmem. Henüz doğum yapmadım ama her ay kontrole gidiyorum. Geçen gün detaylı ultrasondayım, kadın doğumda ki doktorların hepsi de profesörün yanında. Profesör de hasta ameliyat bekliyor, hepiniz buradasınız diyor. Yani içeride hamile kadın doğum bekliyor ama bunlar benim yanımda sohbet etme derdinde, ciddiyet diye bir şey yok. Doğum için tercih edilir mi bilemiyorum. Her hastane aynı olacak değil tabii ki ama benim gittiğim böyle.. 
-Reklam-
0 oy
(639 puan)
Bnm burda üniversite hastanesinde asistan doktorlar giriyor muayeneye . Yani her girdiğimde başka doktor oluyordu direkt devlet Hastanesi'ne geçtim. Birde normal yapma durumu varsa sezeryan almıyorlar diye biliyorum.
(11,229 puan)
Normal poliklinik muayesiyse evet her zaman başka doktor oluyor, özel muayenede yani paralıysa aynı doktor giriyor ve evet sezaryen zorunlu değilse yapmıyorlar.
(639 puan)
Hocalar paralı onlarda riskli gebelere bakıyor ama normal gebe bakıyor mu bilmiyorum
(11,229 puan)
Evet benim doktorum da periodontoloji uzmanı ama benim riskli bir gebeliğim yok, kendim tercih ettim ondan gidiyorum. Benim gibi giden de çok
0 oy
(269 puan)
Sezeryana yönlendirme olmuyor aksine daha çok normal taraftarı oluyorlar.
0 oy
(286 puan)
Canım bende tıp takipliyim gayet memnunum ilgililer her soruya cevap alabiliyorum oturup konusabiliyoruz her muayenede başka bı prof e muayene oldum  normal polikinlige gidiyorum burda 240 TL gibi bi ücret verip doktor tercihi yapabiliyorsunuz gayet uygun bı miktar ozellere göre 

Öncelik normal dogum tabiki ama aksi halde sezaryen de yapılıyor 

648,741 soru

3,418,701 cevap

4,249,602 yorum

183,368 üye

...