0 oy
115 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (47 puan)
Merhaba Kızlar İlk Hamileliğim, Gebelik Dönemimin İlk Zamanlarımda Sıkıntı Yoktu, Büyüme İle Birlikte Ağrılarım Vardı. Çamaşırıma Süt Dahi Geliyordu, Yani Sütüm Olduğunu Anlıyordum. Fakat 2-3 Aydır Maalesef Büyüme Ve Süt Artışı Olmadığını Hissediyorum. Süt Artışını Sağlamam İçin Ne Yapabilirim Bilgisi Olan Varmı? 
Gebelik haftası 34+4

2 Cevap

+1 oy
(2,114 puan)
Ilk zamanlarda hormonlar vucudu hazirladigi icin bir anda memeler buyur, siser agri bile olur. Ilerleyen zamanda sakinler, normal. Dogum olunca ilk zamanlardaki o hazirlanmis hormonlar zaten bebeginle kavusur kavusmaz sut (ilk olarak kolostrum, sonraki gunler sute doner ve cogalir) uretmeye baslamis olacak. Emzirirkende ilk ay goguslerin sis olur, sonrasinda goguslerin terbiye olur ve yumusar. Sende bunu sut kalmadi gibi algilayabilirsin ama memelerin sisligi veya dolgunlugu ile sut uretiminin alakasi yok. Bunu bilmelisin :) Bol su icmelisin, bebegin dogar dogmaz ten temasi ve bol bol emzirme yapmalisin. Memede sut olmazsa anca emzirilmezse olmaz. Aksi durumda sut uretmeyen meme olmaz, elzem bir durum yoksa tabi. Hayirli dogumlarin olsun :)
(47 puan)
Çok Teşekkür Ederim. Umarım Dediğiniz Gibi Olur Yıldızı Çok Düşük Biriyim Nazara Da Haliyle İnanıyorum. Nazardan Kafamı Kaldıramadığım Zamanları Biliyorum. Bu Yönden De Çok Endişelendim. Çok Güzel Açıklama Yapmışsınız Teşekkürler Tekrardan :) Çünkü Zorunlu Olmadıkça Mama Vermeyi Düşünmüyorum.
(2,114 puan)
Bende senin gibiyim ama boyleyim diyip tum nazari ustune cekme :) Sutunu var yok deme, cevre cok sever konusmayi, akil vermeyi ben kendim bizzat yasadim :) kendine inan, bebegine inan mumkunse kulagini tika. Ben oyle yaptim sukur 27 ay emzirdim. Endiselenme hersey yolunda gider hayirlisiyla :)
-Reklam-
0 oy
(35 puan)
Bende de durumlar aynı ilk başlarda şişmiş ve ağrı vardı bende 35 haftalık oldum ama son 3 aydır hiç yokmuş gibi bakalım bilenler cvp vericek mi
(47 puan)
Umarım Bu Durum Sizin İçinde Düzelir Kendi Adıma Çünkü Zorunlu Olmadıkça Mama Vermeyi Düşünmüyorum

655,983 soru

3,446,442 cevap

4,281,471 yorum

185,320 üye

...