0 oy
137 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (101 puan)

merhaba çatlatma iğnesi 14.gunu test yaptım ama ışıkla zor gördüm ikinci çizgiyi. şuan 15.gunum ama reglde olmadım ? kist oluşmuş olabilir mi ? olduysa da adet görmeme engel mi ? Yardım edin kızlar lütfen.. benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı ???

2 Cevap

0 oy
(36 puan)
Canım merhaba bende çatlatma iğnesi kullandım hatta testlerde negatif çıkıyordu sürekli senin dediğin gibi bile görmedim ama yinede korunmasız ilişkiye devam ettik meğer o ay hamile kalmışım hatta beta değerim vardı ama kese gözükmüyordu doktorum dış gebelikten şüphelendi adet söktürücü verecekti benim ailem de eşimin ailesi de beklememi söylediler 1 ay bekle zaten varsa çıkar dediler dedi gibi de 1 ay sonra test yaptım meğer hamileymişim geç döllenme olmuş o yüzden canını sıkma aklına kötü birşey getirme getirme ki herşey iyi olsun inşallah sende tez zamanda hamile kalırsın Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bana bebeğimi sağ salim kucagıma almayı nasip etsin
-Reklam-
0 oy
(147 puan)
Kan tahlili ile net sonuç alırsınız. Daha yeni çünkü bugün yarın da regl olabilirsiniz. Kaset testler yanıltabiliyor, geç döllenme olduysa görünmez de zaten kaset testte.

649,080 soru

3,419,876 cevap

4,251,124 yorum

183,462 üye

...