0 oy
349 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (1,064 puan)
Bebek beşiği için travel mi pusetlimi yoksa kabin boy mu kullanışlı? Anne yanı park beşik içinde hangisi kullanışlı tecrübelerinize ihtiyacım var

8 Cevap

0 oy
(11,206 puan)
Çok seyahat seviyorsanız herkes kabin boyu öneriyor. Ben travel sistem aldım, hem yön değiştirme olması hem de yüksek olması sebebiyle. Puseti de var ekstradan. Arabayla seyahati tercih ettiğim için kabin boya ihtiyaç duymadım. Anne yanı park yatak aldım. Bir tarafı yandan açılıp yatağa sıfırlanıyor. E bebekten aldım 
-Reklam-
0 oy
(1,463 puan)
Ben anne yanı sallanır park yatak tercih ettim prego markası daha doğum yapmadım ama çok araştırdım gayette kaliteli bir ürün kurunca içinin geniş olması ayrıca hosuma gitti diğer beşikler nerdeyse tam bebek boyu kadar bana çok rahatsız kafes gibi geliyor nedense
0 oy
(137 puan)
Bebek arabası olarak chicco goody plus kabin boy almayı düşünüyorum sürüsü çok rahat kapanışı çok basit gayet hafif bir bebek arabasi ama sadece biraz pahalı..  park yatak olarak da kraft near me serisini aldım kurdum kocaman anne yanı oluyor sallanabiliyor 4 yaşa kadar rahat kullanılabilir..
0 oy
(89 puan)
Az önce anne yani travel joie marka aldim. Kurduk gayet guzeldi
0 oy
(2,096 puan)
Travel sistem kullandim ne yazikki kabin boylara gore cok agir ve katlanmasi vs zor. 5. Aydan sonra degistirmistim, Joie nin brisk lx baston tipi bebek arabasi aldim o da cok rahatti, tam yatabildigi icin kucukkende cok rahat kullandim. Hatta ikinciye de onu kullanacagim. Ama arkadaslarimda kabin boy arabalardan vardi. Hem katlanmasi hemde hafifligi acisindan cok iyiydi.

Park besik kullanmadim ben 5 sene once ikeanin cift kademeli olan besigini almistm 2 yasina kadar cok rahat kullandi. 2. El almistim o zaman 220 tlye :) suan fiyatlar degismis olabilir tabi.
0 oy
(85 puan)
Tabiki kabin boy lar simdikiler eski baston bebekler gibide degil gayet bebek icinde konforlu. Travel alanlar oisman olup ikinci araba mutlaka aliyor cunku travel sistem hantal bi araba. 

Anne yanı beşik kullandim cok da rahat cocugu ezdim ezermiyim derdin olmuyor hemde bebek yaninda oluyor. Emzirmek de daha rahat oluyor kalkmadan 
0 oy
(260 puan)
İlk iki kızımda travel aldım çok yoruyordu biyere giderken kullanışı güzeldi ama dediğim gibi yoruyordu. Üçüncü ye de geçen gün civil den Pierre Cardin kabin boy aldım öyle hafif şık sade ki bayıldım. Tavsiye ederim.
0 oy
(872 puan)
Travel sistem bebek arabasi tercih ettik . Elelenin anne yanı park beşiğini alacağız Allah izin verirse :) Çok araştırdım ve bu markadan almaya karar verdim . Bi çok markaya göre hem uygun hem de kaliteli olduğunu söylüyor alanlar . Youtubeden sende bakabilirsin . Hem bütün aparatları da var . 

648,285 soru

3,417,090 cevap

4,247,844 yorum

183,254 üye

...