0 oy
197 göst.
Doğum kategorisinde (55 puan)
Merhaba kızlar iyi akşamlar.33+3 günlük hamileyim ve bu ilk gebeliğim.kafam birsuru soru işareti var.doğum nasıl başlar? Doğumun başladiğini nasıl anlarım? Doğum zor mu geçer sizlerinde tecrübeleriyle bu soruları cevap arıyorum yardımcı olursanız sevinirim:⁠-⁠)
Gebelik haftası 33+3

4 Cevap

0 oy
(62 puan)

Bende dogurmadan önce ayni senin gibi dusunuyordum ama inanki gerek yok hersey o kadar anlik oluyorki o yuzden akisina birak benim kiz gec geldi 10 gün suni verdiler aksama dogru basladi sabaha dogurdum ...:D

(55 puan)
Doğru diyosun canım ama insanda ister istemez merak ediyor işte:⁠-⁠)
(190 puan)
10 gün suni mi verdiler  ?
(62 puan)
Evet hele bide ilk se :)))
(62 puan)
Kusura bakma gormedim yorumu evet cay once verdiler sonra vajinadan bi kagit parcasi yerlestirdiler ama malesef ise yaramadi belden igne yontemiyle gece baslayip sabah 10bucukta dogurdum rabbim kucagina almayi nasip etsin ... simdi ikinciyi bekliyorum daha yeni :)
-Reklam-
0 oy
(820 puan)

Doğum kişisel bir durum aslında. Herkesin aynı olmaz. Doğum herkeste aynı belirtiyle başlamaz. Ve herkes aynı oranda acıyı hissetmez. Bu tamamen kişiye özgü ve çok özel bir durum canım :) üstelik tecrubesel bir durumda değil çünkü bir anne birden fazla doğum yapsa bile her biri birbirinden farklı olabiliyor

0 oy
(368 puan)
Herkes senin sorularini yanlış anlamış sanırım ben anlatıyım. Normal doğum çok güzel ve herkesin yaşamasını tavsiye ettiğim bir durum. Söyle ki doğumda acı çekiyorsun bir yere kadar evet ama en sonunda evladını kucağına aldığın an ben ne yaşadım diyorsun ve unutup gidiyorsun. Zaten kimse unutmasa 2. 3. Çocuğu yapmazdı. Doğumun başladığını nisan gelmesinden veya gelmediyse hafif hafif düzenli aralıklarla en önemlisi bele ve kasiklara vuran ağrılardan kasilmalardan anlayabilirsin. Zaten geldiğini anlarsın zamanı gelince. Kolay doğumlar dilerim.
(55 puan)
Teşekkür ederim canım benim gayet net anladım :⁠-⁠)
0 oy
(85 puan)
Her doğum kendine özel

Suyun gelebilir

Nişan gelebilir

Yada direk sanciyla baslayabilir

Ilk gebeligimde nisan geldi iki saat sonra suyum geldi ve 10 saat sonra dogurudm 

2 gebeligimde ne nisan ne suyum geldi  kanama basladi ve kasilmalar 

Hem sezeryan hem normal dogum yapan biri olarak normal dogum o an aciyi cekiyorsun ve bitiyo bebeginle daha iyi ilgileniyorsun.
(55 puan)
Hepinize teşekkür ederim kızlar birazcık olsa yol gosterdiniz aytinladiğiniz için :⁠-⁠)

İlgili bir soru bulunamadı

651,142 soru

3,427,799 cevap

4,260,383 yorum

184,036 üye

...