0 oy
76 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (65 puan)
Ateş boğaz ağrısı eklem ağrıları vardı acile gittim boğazım şişmiş antibiyotik başladı tedirginim bebeğe zarari olurmu  ismi klamoks bidb1000mg sabah akşam bir tane 
Gebelik haftası 16+6

4 Cevap

0 oy
(269 puan)
Bende çok kötü olmuştum verdiler 1000 lik ama kullanmaya içim el vermedi dozu yüksek geldi çok ne olur ne olmaz dedim gargara kullandım ama tutmuyorum sonuç olarak diye düşündüm ıhlamur limonlu su ılık içtim herşeyi sarımsak ezip zeytin yağinla ayaklarımın altına sürdüm zencefilli limonlu çayda iyi geliyor limon bal karistir portakal suyu bol bol iyi beslen 
-Reklam-
0 oy
(2 puan)
Bende bu rutin kontrolum de (18+5) 1000 Mg antibiyotik kullanmaya başladım İdrar yolu enfeksiyonu başlangıcı için doktorum sıkıntı olacağını söylemedi Mg yüksekliği vs için sadece antibiyotik alerjin var mı diye soruldu Meraklanmayın kötü bir şey olmayacaktır.
0 oy
(378 puan)
Bir zararı olacak olsa doktorlar vermezdi. Benim kadın doğum doktorum bir şey olmaz veriyoruz dedi. Ben de 2 hafta önce yatak döşek hastanelere düştüm 500mg verdiler hiç düşünmedim içtim. O bitkinlikle hastalıkla bebeğe daha mi iyi olacak çocuk da halsiz düşüyor hareketleri azalıyor vs.

Doktorların yazdığı uygubgordugu bir sürü gebenin kullanıp zarar görmediği şeyleri çok da fazla düşünmeye gerek yok yabi onlardan daha iyi biliyor değiliz. Dayanılmaz hastalıklarda biraz teslim olmak gerekiyor. Biz de insaniz hamile olunca insanlıktan çıkıp üst düzey fedakarlıklar yapacağız diye bir şey yok. Bana gargara da yapmamami yutmasam bile damla bile olsa kaçacağını zararlı olduğunu söylediler. Ama bubu söyleyen doktor değildi. Herkes de her şeyi vok iyi biliyor sanki. 
0 oy
(3,667 puan)
Bende  kullandim  korkMa kullan  ates     kanda  enfeksiyom  brbege zarar  verir  antibiyotik  iyi  gelir  kullan

İlgili bir soru bulunamadı

648,188 soru

3,416,538 cevap

4,247,104 yorum

183,209 üye

...