0 oy
158 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (11 puan)
kapalı
Bir evladım var 4 buçuk Yaşında o kadar zorlandım öyle çok zorlandım ki onu bu yaşa getirene kadar şimdi uykusu düzeldi oda daha bir senedir yani  ama huyu suyu hala berbat asla laf girmiyor kafasına yapılmaması gereken ne varsa inadına yapıyor algıları oluştuğundan beri. çok fazla hiperaktif ve çok çok fazla inatçı onu çok seviyorum oda beni ama çocuk işte bir yaştan sonra düzeleceğine inanıyorum çünkü küçük amcasıda ben evlendigim ilk senelerde tıpkı kızım gibiydi şimdi aklı başında parmakla gösterilenbir çocuk genç oldu... neyse yaşimdan dolayı Çok isteyerek bu gebeliği nasip etti Rabbım ama şimdi sona geldikçe tir tir titriyorum bütün sevincim heyecanım bir anda yok oluyor tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ödüm kopuyor her cocik bir olmaz inşallah doğacak çocuğum gram benzemez bu evladıma  Allah onu da ıslah eder saglikla birlikte ahlakını güzelleştirir inşallah Allah'tan bunu diliyorum hep. Gebiş kardeşlerimden dua istiyorum bu korkulari yenmek tekrar aynı olumsuzluklari yaşamaktan Allaha sığınıyorum.  Allah evlatlarimiza hepimize hayır sağlık selamet versin Hayırlı geceler herkese.
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(194 puan)
Aynı olacaklarını sanmıyorum ama her şehirde toplum sağlığı merkezi var orada pedagog var yardım alabilirsin ve kardeşiyle bağını küçük yaştan beri sıkı kurman lazım ki o soğukluk kıskançlık ömür boyu gidiyor beraber paylaşımlarda bulunduğu zaman kardesiyle daha da düzeleceğine eminim 
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

651,160 soru

3,427,873 cevap

4,260,455 yorum

184,041 üye

...