0 oy
227 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (126 puan)
düzenledi

image

5 haftalık hamileyim betam en son 330 du bugün pazar günü çok hafif kahverengi sarı gibi akintim geldi ama daha çok kahverengi idrarim da yok yada kilodum da silince geldi kağıda çok endişelendim doktorum bebek iyi ama dedi progestron kullanmıyorum kullanıyorsan devam et dedi ama diğer doktorum yazmadı bebeğe birsey olmaz demi korkuyorum :((( yarın da kan verip tekrar beta bakılacakti çarşamba da keseyi görürüz demişti doktor hiç bir ağrım sızım yok ne kasiklarda ne karinda 
Gebelik haftası 5

2 Cevap

0 oy
(468 puan)
Yerleşme olabilir benimde 5-6 haftalar arası kanamam oldu sadece silince selpaha geliyordu. Doktora gittim düşük önleyici falan vermedi ultrason ile rahime baktı kanama yoktu zaten uzun sürmemişti bı akşam geldi ertesi gün kesildi. Yerleşme kanaması demişti doktor. İlk iki hamileliğimde olmamıştı 3.gebekigim bunda oldu benim içinde ilk olduğu için kanama bende korkmuştum. İnşallah seninkide öyle birşeydir. 
(126 puan)
İnşallah hafif açık kahverengi hafif açık kırmızı gibi demi kilodum da yok silince geliyor ve önden de değil kizligin orayı siliurpuk ordan geldi ve çok az böyle çok çok az ağrım sızım yok senin varmiydi?
(468 puan)
Karın ağrım olmuştu biraz ve ilk başta kahve idi sonra hafif kırmızıya yakın olmuştu pembe gibi.
(126 puan)
Evet benimde öyle ve hiç ağrım yok hic
-Reklam-
0 oy
(190 puan)
Canım ben hamile olduğumu bilmeden ağır şeyler taşıdım. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Doktora gittim kanama alanı var dedi. 3 4 gün sonra lekelenme şeklinde kanama başladı. Acile gittim. Bebeğim iyiydi ve kalp atışını da duydum. Bu lekelenme 2 hafta sürdü. 3 kez acile gittim. Çok şükür herşey yolundaydı. 12 haftalık olduk. Kan taze olmadıkça  pıhtı gelmedikçe endişe etme. Ama tedbiri de elden bırakma. 
(126 puan)
Çok haklısın canım benim çok haklısın elden bırakmıyorum hersey iyi olacak inşallah Rabbım büyük inşallah dertsiz tasasız bir hamilelik geçirelim inşallah inşallah

İlgili sorular

648,114 soru

3,416,284 cevap

4,246,739 yorum

183,187 üye

...