0 oy
255 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (47 puan)
Saçlarımı boyamak istiyorum sizce bı zararı olurmu boyayan varmı 
Gebelik haftası 31

4 Cevap

+1 oy
(4,551 puan)
Ben 7. ayıma kadar 2 kere doğal boyayla boyattım ama burada kimseye siz de boyatın diyemem. Çünkü her insan vücudunun dışarıdan gelen yabancı maddelere karşı vereceği reaksiyon farklıdır. Bende sorun olmamıştır ama bir başkasının vücudu aynı şeye farklı tepkiler verebilir. Bence doktorunuza danışın. 
-Reklam-
0 oy
(37 puan)
Ben 6 haftalık gebelikte normal boya ile dip boyası yapmıştım. Sonrasında doktora sordum oda doğal boyalardan önerdi. Sonrasında sürekli onunla boyuyorum. Ama kimseye boya yada boyama diyemem. Herkezin kendi kararı. Bebeğe zararının ne ölçüde olduğunu bende bilmiyorum. Sonuçta bebişler içimizde. Sonucunu göremiyoruz. İNŞALLAH bir sorun çıkmaz. 
0 oy
(681 puan)
Bende boyayacagim organik boya ile. Daha 12 haftalik biraz beklicem sadece bayram icin boyarim diye dusunuyorum. Emzirirken boyuyordum ama hamileyken hic boyamadim. Alerjik bunyeliysen bir kere daha düşün. Eger boyayacaksanda aklina kotu seyler getirme. 
(47 puan)
Randevu günü bı sorucam bakalım doktoruma
–1 oy
(686 puan)
Boyamayın arkadaşım. Bir sürü insan boyuyor yazılanları görüyorum ama siz yapmayın. Organik boya zırvalıklarına da inanmayın. O zararlı olan madde onlarda da var yoksa renk tutmaz. Benim de 3,5 tel beyazım var boyamadım, boyamayacağımda 
(686 puan)
Şu yazdığım yorumda ne gibi bir sakınca var da kim eksi veriyor anlamıyorum cidden. Zararlı olan şeylere evet yapın diyip gönül rahatlatınca mı iyi yorum olacak :) Çok enteresan ya cidden. Kadınlar garip varlıklar,aman güzelliklerinden ödün vermesinler. O zaman herşey mübah :)
(47 puan)
Takılma canım herkes fikrini özgürce söyleyebilir bn kararsız kldim yapan eden varmı sorayım dedim işte
(686 puan)
Haklısın arkadaşımda cidden çok enteresan. Hakaret yok, terbiyesizce yorum yok. Neyin kafası anlamıyorum. Şimdi zararlı olduğunu bildiğim bir şeyi ve kendi yapmadığım bir şeyi size yapın mı diyeyim? Kendi bebeğimi nasıl düşünüyorsam başka bebeklerde zarar görsün istemem. Valla arkadaşım benim kuaför arkadaşım var doğal boya dedikleri de doğal boya falan değil diyor. Zararlı yani aslında. Hani çok her yerin beyaz değilse zarar gör istemem ondan dedim. Yine sen bilirsin tabiki. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :)
(47 puan)
Teşekkürler amin inşallah cnm

648,995 soru

3,419,545 cevap

4,250,766 yorum

183,441 üye

...