0 oy
159 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (49 puan)
kapalı
17 Ağustostan beri yani hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren sigarayı bir anda kestim. Hamile olmadan önce günde 1-2 paket içerdim ama artık zor sabrediyorum gerçekten. Rüyamda sürekli sigara içiyorum ne yapcm bilmiyorum. Sırf oğlum için içmiyorum. Hergun aklıma sigara geliyo. Normalde unutmam aklıma gelmemesi gerek ama unutamadım tamamen. 
Gebelik haftası 36+4
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

0 oy
(55 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Sigarı içesiniz geldimi,fesleğen tüketin 
-Reklam-
0 oy
(378 puan)
Ben de ilk öğrendiğimde çok zor bıraktım vicdan yaptım hiç içmedim. Ilk 4 ay mide bulantisindan aramadım ama sonra çok istedim. Eşim de içiyor beraber balkonda sohbetlerimizi çay sigara arkadaşlarla keyifli oturmalarimizi falan çok ozlemisim hasretini çok çektim yani :D gebelik de plansizdi şok üstüne şok. Rüyalarıma da girdi birkaç kere bir nefes içeyim diye elime çok aldım ama içince rahatlamayacagimi biliyorum psikol9jim bozulur bir terslik olsa. Hep bunu hatırlatıyorum kendime. Ama doğumdan önce ya da sonra artık duruma gore kendime izin verebilirim bununla motive oluyorum. Allah yardimcimiz olsun..
0 oy
(11,280 puan)
Zaten gebeliğin bitmesine çok az bir zaman kalmış. Sonrasında da içmemeniz gerekiyor emzirdiğiniz için. Bugüne kadar gelmişsiniz tebrik ederim burada görüyoruz hala paket paket içtiklerini söyleyenler oluyor. Bırakabildiginiz için çok şanslısınız ve güçlüsünüz. 
0 oy
(266 puan)
Valah bende çok içiyordum ve asla bırakacağımi düşünmüyordum ama 6 .hafataya kadar da içtim sonra midem bulanmaya başladı içmedim 4 aylık hamileyim halen içmiyorum midem bulanıyor bebeğim için bence yaptığım en güzel şey buydu çünkü çok dua ettim kararsin diye şükür karardı eşimin yanımda içmesini bile istemiyorum inlsh sonuna kadar böyle gider bence seninde az kalmış hiç içme canım bu zamana kadar dayandın az birşey daha da dayanirsin bence 

649,690 soru

3,422,252 cevap

4,254,062 yorum

183,620 üye

...