0 oy
115 göst.
Doğum kategorisinde (6 puan)
Arkadaşlar ben bugün kontrole gittim 38+4 haftalık gebeyim bana dedi bebeğin eşiği aşağıda ilk gebelik olduğu için birşey bilmiyorum ne demek oluyor yani eşiği aşağıda 
Gebelik haftası 38+4

3 Cevap

0 oy
(64 puan)
Plasenta previa deniyor yani bebeğin eşi rahim ağzını komple kapatmış durumda. Haftan doğum zamanına çok yakın sadece şuanlık normal doğum değil sezeryan doğum yapma imkanın yüksek bu durum sebebi ile. 
(6 puan)
İnş normal yaparım rabbim hakkımızda hayırlısı etsin
-Reklam-
0 oy
(46 puan)
Plesenta yani bebeğin beslendiği kısım aşağıdaymış ayaklarını havaya kaldırarak yatmanı tavsiye ederim ben o şekilde rahim ağzından yukarı çıkarmıştım 
(6 puan)
Ben de yapım inş benimde yukarı cikar
0 oy
(468 puan)
Bebeğin eşi eğer rahim ağzını kapatıyorsa aşağıda demekte bu oluyor normal doğum o şekilde olmuyor diye biliyorum. Eğer o şekil kalırsa sezeryanla doğum yapabilirsin. Doktorun bunu açıklaması gerekiyordu aslında bilgilendirmedi sanırım. 
(6 puan)
Devletteki doktora gdym anlamadım dedi bağırdı anlamayacak ne var dedi
(468 puan)
Ya sabır yaa bu doktorları o koltukta boşuna oturuyorlar gerçekten sanki ahergun bebeğin eşi aşağıda diye hikayeler anlatıyorlar biz dinlemedik. Boşver canım her zaman ki gibi devletteki doktor hikayeleri bitmez bedava iş yapıyorlar sanki. Sen internettende arastirabilirsin daha detaylı. Eğer mümkünse durumun varsa özele git bir kere istersen iyice baksın sana güzelce anlatır nasıl bir yol izlenecek.

650,101 soru

3,423,721 cevap

4,255,685 yorum

183,728 üye

...