0 oy
131 göst.
Doğum kategorisinde (385 puan)
kapalı
Ben şuanda annemin yanındayım eşim İstanbul da orda ev tutacaz inşallah işi orda diye benim yaş küçük zaten 19 tecrübe olsun diye de doğumdan sonra biraz kalacağım bekarlık odam duruyor onu bebek odası yapmak istiyorum nerden başlamalıyım yatak var tek kişilik onu koyacak yer yok o kalacak karşısında bilgisayar var dolap var ama eski onu atıp bebek için almayı düşünüyorum çok büyük bir oda değil beşik için yer değiştirme yapabilirim ancak zaten beşiği en son aylarda kuracağız sizinde fikirleriniz var mı dar alanı geniş tutmak için ne yapabilirim elimden geldiğince nasıl güzel bir oda yapabilirim ?
Gebelik haftası 18+2
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

0 oy
(6,096 puan)
İlk 6 ay odaya çok ihtiyaç olmaz. O kadar kalacak mısınız ki? 
(385 puan)
6 aydan daha az kalacam
(6,096 puan)
Gerek yok o zaman boşverin iş çıkarmayın kendinize :))
-Reklam-
0 oy
(1,048 puan)
Madem.kendi evinize gidiceksiniz neden annenizn evinde bi oda yapiorsnzki cok garip acikcasi dogumdan kisa bi sure sonra gitceksenz kucuk bi besik alirsnz yaninzda tutarsnz bebegi ama gitmiceksmz oda yapin derim ama gitceksenz bide tekrr odayi kendi evinize tasicaksnz cok uzun is deilmi.canm ya deisik geldi bana hevesini kendi evine sakla derim git kendj evinde yap odani sonra annenkm.yanindq dogurursn 
(385 puan)
Aynen bencede sadece alacağım eşyaları üst üste dizmek için yer açacam bu kadar

İlgili sorular

669,548 soru

3,503,621 cevap

4,358,707 yorum

188,730 üye

...