+1 oy
408 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (190 puan)
kapalı
Ay insanlar Niye Basa Duşmursuz Usaqi riskə atirsiz Sevab edirem deye düşüb Allah qatında belkedd en derin günaha batirsiz bəsdirin de!!!!!!
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

+3 oy
(213 puan)
Doktorlarımız kendinizi iyi hissediyorsaniz tutun bebek etkilenmez derken siz nasıl böyle konuşma hakkı bulabiliyorsunuz?
(213 puan)
Ablacım mübarek aksam ne ters ters konuşuyosun. Ben tutmak zorundasin demiyorum ama başlık asla tutmayın diyo nerdeyse. Doktoruma sordum kendini dene kötü olmazsan tut dedi. Dinimiz evet gebe kadına zorunlu tutmuyo. Ama sağlığın yerindeyse bebek iyiyse niye tutmayayim. Fetvayı kafanıza göre vermeyin
(467 puan)
Sen veriyorsun
(97 puan)
Bugün yazdım ben tut desenizde günah tutma desenizde günah webal almayın bırakın ne halleri warsa görsün anlamıyorsunuz hanımlar siz burda birbirinizin kalbini kırın
(213 puan)
Allah'ım sen sabır. Sen tut bacım. Tutana da bu şekilde sivri dilini çıkarma yeter. Ben doktorumun dediğine göre yazdım. Kimseyede zorunluluk koşmadım. Yazılan başlığı o yüzden yadırgadım. Kim fetva veriyor bir düşün istersen.
(467 puan)
Yavrum fetva verenn sensin. Sivri dil diyosun o da sende. Once kendini sorgula derim. Tut sen 3 aylari da tut. Ramazan sonunda eski borcun varsa onlari da tut. Hepsini hamileyken tut. Bizi ilgilendirmez.baslik seni rahatsz ettiyse kendini sorgula .birtek rahatsz olan sensin çünkü. Hadi alah kabul etsin. Bu kadar insani gerdin onun icin de af dile.
-Reklam-
+2 oy
(1,999 puan)

O kadar anlamlı bir başlık olmuş ki bugün bu tarz sorulardan sıkılmıştım cokk haklısınız cokkk 

(190 puan)
Mende bezdim vallah necə məsuliyyətsiz analar var dehşete gelirem
+1 oy
(170 puan)
Artık bıkkınlık geldi Allah zaten hamile ve emziren anneleri sonra tutma şartıyla tutma diyor o karşınızdaki bebege gelişimi icin acıyın çok haklısınız ..
(74 puan)
Va Vallahi ben bugün tuttum Keşke tutmasaydım çok pişman oldum o kadar aç kaldım ki kaç defa kustuğumu hatırlamıyorum Allah nasip ederse yarın tutmayacağım Ama oruç bittikten sonra tabii ki doğumda gerçekleştiğinde mutlaka tutacağım 13 haftalık ve gerçekten çok zorlandım tutar mıyım açıkça söylemek gerekirse tut9


mam
+1 oy
(1,463 puan)
Bende tutulmamasından yanayım düşünce olarak, fakat isteyen tutar istemeyen tutmaz bunun günah boyutuna siz karar veremezsiniz çok saçma bir post olmuş oruç sorularından hepimiz rahatsızız ama sevabını günahını kimse bilemez
(4,553 puan)
Benim doktorum herkesin doktoru, benim doktorum ne derse herkes onu uygulayacak diye düşünüyor oruç tutanlar ve tutmayanlar. Ben de ileride telafisi olacağı için tutulmamasından yanayım ama kiminin doktoru iyisin tutabilirsin der, kimininki değerlerinin iyi olmadığını bilir tutma der. Tutup tutmayacağına doktorlar, sevabına günahına da Allah karar verirken insanlara ne oluyor anlamadım. Oruç postları da her yıl din adamlarına sorulan diş fırçalamak orucu bozar mı sorusuna döndü iyice..

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 421 göst.
29 Ağustos 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gulnarem (40 puan) sordu
0 oy
8 cevap 572 göst.
3 Ağustos 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sabina Ibrahim (400 puan) sordu
0 oy
11 cevap 708 göst.
9 Haziran 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Səbinə Azer (139 puan) sordu
0 oy
5 cevap 117 göst.
28 Mart 2023 Doğum kategorisinde Ruveyda666 (16 puan) sordu

649,088 soru

3,419,907 cevap

4,251,158 yorum

183,463 üye

...