0 oy
122 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
düzenledi

 Məlumatı Olan Cavab Versin Zəhmət Olmasa. Mən 3həftəlik hamiləyəm . 5 gün əvvəl uziyə getdim sancılarım vardı həkim dedi uşaq böyüyür deyə və mənə dərmanlar yazdı . Son 3gündü ilk öncə açığ qəhvəyi qan gəldi daha sonra isə qan artmağa başladı və rəngi dəyişib qırmızı oldu . Son 3 gündü həm qan gəlir həm çox sancılanıram dünən yenə uziyə getdik uşaq yerini təmizləyir dedi. Kiminsə başına belə birşey gəlib mi?


Gebelik haftası 3

3 Cevap

0 oy
(3,685 puan)
Üç haftalık hamilelikte dediğiniz şeyler pek muhtemel görünmüyor. Hamile olduğunuza emin misiniz? Daha bebek yerleşme evresine bile gelmemiş. Beş gün önce sancılarım vardı diyorsunuz. Bebek iki haftalık falan oluyor o zaman ve o tarihte öğrenmek mümkün değil ki. Anlam veremedim. Hakkınızda hayırlısı.
(1 puan)
Evet eminim hamileyim bu hafta salı günündü 4 haftalık olucak bebek. Ama benim hesablamamla 5haftalık falan . Son 3günde oldu bu kanama falan
(3,685 puan)
Son âdet olduğunuz tarihin ilk gününü gebeliğin birinci günü olarak başlatmanız lazım.

Âdet olma haftasında sancılanma olabiliyor bazı kadınlarda. Bende de 6. haftada kanama olmuştu. Doktor progestan kanaması, normal demişti ve progestan ilacı yazmıştı. Devam etmediği için ilacı kullanmamıştım.

Geçmiş olsun.

https://youtu.be/VKty7k8xCSA
(1 puan)
Aynen en son 14şubat adet oldum o zamandan başlattım. Çok teşekkür ederim
(3,685 puan)
Bu durumda 34 günlük yani 5 haftalık hamilesiniz. Yerleşme kanaması da bu haftalarda yaşanır. Ancak yerleşme kanamasında kanamadan ziyade kahverengi lekelenme olur. Dilerim her şey yolundadır.
(1 puan)
Aynen ilk önce kahverengi leke oldu. Daha sonra kanamaya başladı. Umarım
-Reklam-
0 oy
(241 puan)
Uwag yerini temizleyende gunluk pedi doldurmayacag qeder qan normal ola biler,ama qirmizi qan normal deyil,hekimini deyiw gunumuzde derse getmeyib pulnan diplom alan hekimler az deyil,savadli hekim tap
(1 puan)
Tamam
0 oy
(101 puan)
3 həfdəlik hamiləlikdə çox vaxt kəsə belə görünmür. Hələ harda qalsın uşaq. O həkim nə səy səy danışır. Demədinmi indi uşaq orda nə gəzir. Boş boş danışır. Həkimini dəyiş canım. Hansı tərəfdə yaşayırsan. Bəlkə sənə bir həkim məsləhət gördüm
(101 puan)
Azərbaycanda yaşasaydın köməklik edə bilərdim.
(1 puan)
Cox sagol. Baci birde birwey soruwum mixeyin hem iyisini sevdiyime gore hemde rahatladici oldugu ucun hemiwe 2,3 cop cay demledikde icine elave etmiwem indi oyrenirem ki onu aybawi az oldugda qan artirmag ucun demleyib icirlermiw qanaxmam onnanda ola biler?
(101 puan)
Yox ondan olmaz canım. Ama elə çaylar hamiləlik dövründə zərərlidir. İlk üç ay içməyin sonra yavaş yavaş 10 gündə bir həfdədə bir içə bilərsiz.
(1 puan)
Cox sagol❤️
(101 puan)
Sən sağol❤

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 40 göst.
0 oy
3 cevap 74 göst.
0 oy
0 cevap 63 göst.
8 Şubat 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Mltm98 (123 puan) sordu

651,536 soru

3,429,409 cevap

4,261,976 yorum

184,149 üye

...