0 oy
198 göst.
Doğum kategorisinde (89 puan)
Sezaryen doğum sonrası normal doğum ( ssvd) yapmayı düşünen var mı aranızda. 

(Lütfen konu ile ilgili bilgi sahibi olanlar cevaplasın) 
Gebelik haftası 15+3

6 Cevap

0 oy
(468 puan)
Aslında bazen aklıma geliyor yapabilir miyim diye ama Dr um cok garanticidir muhtemelen izin vermeyecektir kızımda 35+4 te sabahtan akşama kadar sancı çektim en son genede sezeryana alındım sanki dogurabilirim gibi gelmişti ozamanda ama kafam cok karışık 8 sene oldu buarada sezeryan doğum yapalı 
(89 puan)
Durunuz ssvd deneyimi olan birisi mi. Çünkü ssvd yapan ve alanında başarı sahibi olan Drlar da her yerde bulunmuyor. 8 sene geçmiş bir de sizinkinin arası baya fazla.
-Reklam-
0 oy
(19 puan)
Ben düşünüyorum Allah nasip ederse. Bulunduğum şehirde maalesef yaptıran doktor yok yakın bi şehirdeki doktora muayeneye gitmeyi düşünüyorum. Bi ebeyle görüştüm 31.haftadan sonra git dedi. Eğitim almanız isteniyormuş. Bende online doğum kursuna yazıldım yakında başlıyacak. Sizde iyice araştırın. Yapan çok kişi var. 
(19 puan)
Ben Tuğba Sekmenli hanımı biraz araştırdım içime sindi ama daha hiç muayene olmadım 2 3 hafta sonra gitcem inşallah yüz yüze gelincede kanım kaynar doğumumu yaptırır. Online eğitime kayıt yaptırdım henüz başlamadı. 4 nisanda başlıyacak sanırım mesaj gelecek. Kayıt olduğum kurs ücretsiz aşağıya instagram profilini yazıyorum. Nisan ayı kayıtları doldu. İnstagramdan takip edip kurs duyurusu yapılınca hemen kayıt yaptırın çok çabuk doluyo kontenjan.

https://instagram.com/ilkadimebegebeokulu?igshid=YmMyMTA2M2Y=
(89 puan)
O sayfayı takıp ediyormuşum çok teşekkürler :) doğum yaptpnzda haberinizi almak isterim burdan :)
(19 puan)
Rica ederim. Allahım bütün hamilelere hayırlı doğumlar nasip etsin. İnşallah bu postun altına doğum yaptığımda yazarım. :)
(19 puan)
Doğuma gidecek arkadaşlara bi kaç edindiğim bilgiyi paylaşmak isterim. Doğumu yaklaşan kadın 36 37 hafta itibariyle tek sayıda hurma yemesi ve ahududu yaprağı çayı içmesi açılmayı sağlıyormuş. Doğum anında meryem suresini dinlemek, okumak bebeğin doğum pozisyonu almasını ve doğumu kolaylaştırıyormuş. Doğuma giderken suyun içine meryem ana otu atıp açıldıkça sizinde açılmanız oluyormuş ve o sudan birazcık içmek doğumu kolaylaştırıyormuş. Araştırıp kafanıza yatanları uygulayabilirsiniz. Bi faydam dokunur belki diye yazmak istedim. Aşağıya yazacağım Abese suresinin 20.ayeti kerimesinide bolbol doğum başlayınca okumak çok faydalıymış.

Śumme-ssebîle yesserah(u)
Ve ona yolu kolaylaştırdı anlamı

Bütün hamilelere hayırlı doğumlar inşeAllah.
(89 puan)
Amin çok teşekkürler. Benim doğuma var daha ama tekrarda fayda vardır sağolun
0 oy
(391 puan)
Ben yapmak istiyorum. Görüştugum Dr genelde 2 yıl geçmişse sıkıntı olmaz eğer normal doğum için uygunsaniz ve bebek normal doğum pozisyonunda olursa deneriz dedi. Oğlum 18 aylıkken hamile kaldım. Konya'da yaşıyorum bı kaç Dr ile görüştüm özelde destekliyorlar.
(19 puan)
Bende Konyada yapmayı düşünüyorum Tuğba Sekmenli hanıma gitcem kısmetse. Sizin doktorunuz kim acaba. Benimde googleden edindiğim bilgiler dışında hiç bir bilgim yok doktor ve hastane hakkında.
(269 puan)
Fuat demiri araştırın derim
(391 puan)
Medova da Fatih Yılmaz'a gidiyorum. Kızılay da Tuğba sekmenli var oda baya iyi. İnstagrama Ssvd yazarsanız orada bı kaç sayfa çıkıyor orada hastane ve ssvd yapan Dr isimleri çıkıyor. Mesaj atarsanız dönüş yapan Dr larda  oluyor.
(19 puan)
Teşekkür ederim araştırayım inşallah.
(89 puan)
Teşekkürler. Gönlümüzce bir doğum olsun inşaallah
0 oy
(7 puan)
Ben düşünüyorum. Üçüncü gebeliğim ilki normal doğum ikincisi sezaryen doğum olmuştu. Aradan 4 sene geçti ve ssvd destekleyen bir doktora gidiyorum. Kendisi deneyebileceğimi söyledi. 
(89 puan)
Nerde yaşıyorsunuz drnuz kim
(7 puan)
Dr. Ebru Coşkun. Kliniği var anlaşmalı olduğu hastanede doğum yaptırıyor. Ben çok memnun kaldım. Herşeyi cevaplıyor uzun uzun anlatıyor. Kliniği Gaziosmanpaşa'da.
(89 puan)
Teşekkürler bilgi için.  Umarım doğumunuz gönlünüzce olur
0 oy
(2,224 puan)
Benimde ilki sezeryan  ama Kastamonu da yaşıyorum burda bu riske giremem gercekten bu konuda başarılı doktorlar olması lazım hatta  cevremdekiler yapabilirsin dedi  tabiki bu cevremdekilern demesiyle olmaz   doktor  önemli  bu yüzden bu bebegimde sezeryan olacak  
(89 puan)
Çevre demesi ile değil tabi ki işin ehli Drlar var onlarla çalışmak lazım eğer ssvd düşünülürse
(2,224 puan)
Tabikide  ama benim burda şartlarım kısıtlı  ama  iyi bir doktor varsa  düşününebilir tabiki bebegin   gelisimi bir sıkıntısı olmayacaksa  rabbim hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin
0 oy
(52 puan)
Bende çok istiyorum ama maalesef gücüm yetmiyor çok  pahalı  yaptırıyorlar ikinciye hamileyim ilki ters pozisyonda olduğu için istem dışı sezeryana alınmıştım
(19 puan)
Maalesef öyleymiş. Allah yardımcınız olsun inşallah gönlünüzden geçeni rabbim nasip etsin. Dua edin bolbol hayırlısıyla bi kapı açılır inşallah. Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama Konyada kızılay hastanesinde sigortalıya 13bine yapıyolarmış. Normalde bilgi vermiyorlar ama biz ısrar edince bilgi verdiler. Diğer yerlere göre daha uygun gibi
(89 puan)
Evet ssvd yaptıran yer çok olmayınca olan yerler de baya pahalı oluyor. Gönlünüzce bir doğum olur inşaallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 460 göst.
28 Eylül 2021 Doğum kategorisinde sibelben (72 puan) sordu
0 oy
3 cevap 171 göst.
0 oy
2 cevap 107 göst.

654,703 soru

3,441,623 cevap

4,275,598 yorum

184,967 üye

...