0 oy
396 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (378 puan)
Hamilelikten önce saçlarım çok dökülüyordu hamile olduğunu ögrendigin süreçten bu yana son 1 ay hariç saçlarım çok güzellerdi dökülmesi azaldı canlandı eski güzelliğine kavuştu ancak son 1 aydır bir gariplik var saçlarımda sebebini anlayamıyorum.

Boya da yok saçlarımda ama sanki açtırma işlemi yapmış da yanmış gibi sünüyor uçları cansizlasti bir garip oldu

Son 1 aydır renginde de açılma oldu özellikle uçları iyice açıldı boyanmış gibi

Cani çekilmiş gibi oldu ne yapmam lazım neden boyle oldu 
Gebelik haftası 27

3 Cevap

+1 oy
(10,903 puan)
Hepsi gebelikten. Avakadoyu düzenli tüketmenin saç ve cilde faydası var. Kabak çekirdeği de tüketebilirsin e vitamini içeriyor. Saç maskeleri, bakım kremleri, serumlar falan var. Onlara bakın hangisi size uygunsa onu da kullanırsınız. Mevsimsel etki de olabilir bu arada saçınızda o da normal
(378 puan)
Teşekkür ederjm
-Reklam-
0 oy
(276 puan)
Benim de hamilelik öncesi saçım dökülüyordu ve inceydi. Şimdi inanılmaz derecede kalinlasti.  Kontrole gittiğimde doktor folik asit saç için faydalı olduğunu söyledi. Ben de o yüzden saçımın duzeldigini düşünüyorum açıkçası. Bıraktım şimdi folik asiti. Belki benim saçlarım da eskiye dönecektir. Merakla bekliyorum.
(378 puan)
Ben de biraktigim için mi oldu acaba 3 aydan sonra bırakmıştım şimdi 27 hafta olduk yeni mi etki etti acaba
(276 puan)
Valla benim de aklıma o geldi. Şimdi demir ilacına başladım. Demir ilacının içinde de folik asit var ama tabi ilk 3 aydaki kadar yoğun değil. Hem folik asitin etkisi olmuş olabilir, hem de malum yediklerimize ortak olan bıcırıklarımız var .  :)))
0 oy
(1,224 puan)
Valla canim  benim saçlarım düz prasa sacdi hamilelik boyunca bir parladı bir gurlesti kuaförüm bile inanamıyorum ya nasıl olur falan diyordu ama doğumdan sonra yine bal kabagina döndük:))) yani eski haline 

644,202 soru

3,402,415 cevap

4,229,958 yorum

182,181 üye

...