0 oy
156 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (285 puan)
kapalı
6 haftalık hamileyim bugün ilk kontrol için gittim.Ozellikle bekledim kalp atışını gittiğimde duyarız belki diye.Buyuk bir surpriz yaşadım ve ikiz olduğunu öğrendim.Cift yumurta ikizi.Birinin kalp atışını gördü ama diğerinden emin olamadi 10 gün sonra kontrole çağırdı benim durumumda olan varmı .
Gebelik haftası 6
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(5,688 puan)

Aboooo hayirli olsun:) varmiydi ailede ikiz ? Beni bi kuzenim  kiz iliskiyle dollenmis 3 gun sonra tekrar bi yumrutlama varmis yine dollenmis ikiz dogurdu yani 3 gun fark varmis bebekler arasinda . Asiri sacma gelmisti bana ama oyle demis doktor . Belki seninde o durumdaysa belki bikac gun sonra digeririnde kalp atisi olusur hayirlisi

(900 puan)
Ben bide aralarında 2 ay olan ikiz biliyorum..komedi gibi :)))
(5,688 puan)
:)). Yok canim okadar da devaaasaa sacma. Kuzenim oyle dedi. Bende inanmis gibi yaptim napam:)
(6,097 puan)
Casperciğim ben duydum öyle bir örnek. 1,5 ay araları var ve ikizler :)) Birbirleriyle de hiç alakaları yok :))
(900 puan)
Yok kız benimki gerçek haberlerde gördüm kadının 2 Rahmi varmış 2 ay arayla hamile kalmış .. biri günü gelince sezeryanla açıp alacaklarmış diğerine dokunmayıp kapatcaklarmış :))
(5,688 puan)
Allah allah. Rabbim nelere kadir:)ol dedimi oluo demek iste.
-Reklam-
0 oy
(900 puan)
Maşallah ne güzel.. büyük sürpriz olmuş . Allah hayırlısıyla kucağına aldırsın ikisinide.. arka tarafta kalmıştır diğeri ondan görememiştir canım 10 güne belli olur 
(285 puan)
Çok teşekkür ederim.Cok büyük sürpriz oldu.Gebelikte beklemedigim bir durumdu gebelik sürpriz olmuşken ikiz olduğunu öğrenmek çok ayrı bir sürpriz oldu.İlk gebeliğim değil geçen senede düşüğüm olmuştu.Kalp atışı alamayınca çok tedirgin oldum.İnsallah herşey yolunda gider.

651,142 soru

3,427,795 cevap

4,260,373 yorum

184,036 üye

...