0 oy
62 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (810 puan)

Hanımlar devlet hastaneleri ultrason görüntüsü vermiyor bebekle alakalı hiçbirşeyde söylemiyor iki dakika sürmüyor bakmaları kendileri bilgisayara bebek ile ilgili bilgileri not giriyor ama biz bunları nasıl görcez acaba bi bilginiz var mı?? İlk defa gittim şaşırdım açıkçası :ermm:

Gebelik haftası 31

1 cevap

0 oy
(418 puan)
Maalesef onların sistemine kaydediliyor ve yalnızca onlar görebiliyorlar. Sormadan söylemezler. Ama şundan eminim bebekte bir sıkıntı olsa doktorunuz mutlaka söyler. Bazen sıkıntı görmediklerinden dolayı esgeçebiliyorlar. Anne adayı olarak bu konuda bilgi verilmesi en doğal hakkımız. O yüzden soru sorduğumda cevaplamayan veyahutta soruma cevap vermeyen doktora bir daha gitmiyorum. Bazı doktorlar ters ve agresif konuşuyor insan soru da soramıyor. Böyle doktorlara bir daha asla gitmiyorum. Kimseye de önermiyorum. Rabbim sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. 
(810 puan)
Tabiki önemli olan ikinizin sağlığı sezeryan normal fark etmez Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim kızda maşallah kıpır kıpır içimi kazıyor resmen :)
(418 puan)
Ay hiç sorma doğunca napıcaz bilmiyorum. Fena kazıyor nefes almak bile bazen zorlaşıyor
(810 puan)
Belki enerjilerini içimizde atıyorlarsa doğduklarında uslu olurlar :)
(418 puan)
Ahaha olabilir bacım
(810 puan)
:D :D
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

652,867 soru

3,434,662 cevap

4,267,911 yorum

184,507 üye

...