0 oy
322 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (293 puan)
Kızlar doğum cantası icinde neler olmalı bu sitedeki hastane cantası listesine göre hazırlasam eksiğim olurmu acaba yoksa nerelerden bilgi alabilirim .

Görüş paylaşanlara şimdiden teşekkür ederim
Gebelik haftası 22+0

5 Cevap

0 oy
(2,536 puan)

Canım ben kendi listemi atayım belki sana fikir olur :) 

image


(502 puan)
Onu görmedim canım kusura bakma ama gusel liste olmuş benim daha çok var ama listeyi alayım iznin olursa
(2,536 puan)
Tabiki al canım fikir olsun diye paylastim zaten bu bana gore olan liste ama kimine gore daha fazla veya eksik olabilir :)
(502 puan)
Teşekkür ediyorum
(2,536 puan)
Ne demek sağlıkla kucagimiza alalim yavrularimizi insallah :)
(502 puan)
Amin amin❤
-Reklam-
0 oy
(5,688 puan)

Makyaj mazemesi haric klasik listeler canim ona ek sezeryansa  resim pylasiyirm bunlari ekleyebikirsin  kahve falan sezeryan icin digerleri her iki digumdada kullnilbilir

image

0 oy
(2,536 puan)

Buda benim çantam için gerekli olanlar belki buda sana fikir olur :)

image

(2,536 puan)
Süt sağma yazcağım yere saçma yazmışım düzelteyim burdan birde ben kapalı oldugum icin şalla esarp yazdim o kisiye gore bisi yani onuda soyleyeyim iç çamaşırıyla emzirme sütyenini ayrı alana yazmışım ama iç çamasirinin içine dahil emzirme sütyeni normal sütyen kullanmayi dusunmuyorum hastanede cunku emzirme sutyeni daha rahat olur diye dusunuyorum sana da bunlar fikir olur insalah :)
0 oy
(88 puan)
Yani genel olarak ordan burdan izledigin şeyler yeterli gelir ama . Ben ek olarak bebeğimin doğumundan sonra dudakları çok kurumustu ona doğal bir yağ surmustum. 

 alerjik olmayan bir yağ ( hindistancevizi yağı olabilir belki )

Kendine bebeğe kıyafet , benim geceligim kirlenmisti yedekli gitmekte fayda var ama abartmaya da gerek yok ya 1 gece duruluyo zaten . Süt sağma aparatı yok bebek maması falan hiç gerek yok zaten annenin sütü ağız denilen incecik azıcık bir sarı sıvı olarak geliyo. Mama derseniz çocuk beslenemiyorsa şeker ölçümü yapılıp hastane tarafından mama veriliyor zaten. Bebeğiniz diskilama veya çiş yapıyorsa besleniyordur. 

Lohusa pedi veya hasta bezi ( ben depend götürdum çok işime yaradı doğumdan sonra bir sure idrar tutamama sorunu yaşadım. ) 

Doğumdan sonra müthiş iştahım açıldı hastanede çıkacak şeyler hoşuna gitmez veya gerçekten kötü çıkarsa meyve börek komposto falan iyi oluyor.

Su ve bence meme ucu korucuyu ( slikon veya gümüş kapaklar farketmez meme nemli kalsın amac o )

Bir de evden çıkarken bol dua edin.

 Allah dogumuzunu anneliginizi kolaylastirsin guzellestirsin :) 
0 oy
(194 puan)

Kendine pijama külot atlet sütyen hastabezi çorap terlik

Bebek için birkaç takım bir takim hastane çıkışı eldiven çorap şapka su ısıtıcı biberon emzik 2 ince battaniye bir kalın battaniye

651,160 soru

3,427,881 cevap

4,260,468 yorum

184,041 üye

...