0 oy
169 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (70 puan)
kapalı
36+3 haftalığız. Nst de sancı vs çıkmıyor. Zaten sancı yok sadece bugün hafif adet sancısı gibi bişeyler hissettim. Doktor doğumla alakalı bişey söylemedi daha bugün kontrolde başı aşağıda dedi ben de kanala girmiş mi dedim cevaplamadı. Her ayağa kalktığımda aşırı bir baskı hissediyorum alt taraf ve kasıklarda. Bide her an afedersiniz tuvaletim var gibi hissediyorum yokken bile. Bu şekilde olması kanala girmiş demek mi acaba son günlerde bu baskı çok arttı. Bilgisi olan yazabilir mi normal doğum yakın mıdır sizce gerçi erkek bebek geç doğar derler bu ilk gebeligim. Biraz uzun oldu kusura bakmayin:) 
Gebelik haftası 36+3
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevap

0 oy
(64 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Canım sık sık idrara gidebiliyorsan bebeğin kanala inmiş demektir
-Reklam-
0 oy
(368 puan)
Erkek bebek geç doğar veya erken doğar diye bir batıl inança inanmayin. Baskı yapması normal ben 35 haftaligim benim de oluyo. Zaten 37 den sonra her an doğabilir bebek. Allah bilir hayırlısı olsun. Kanala girip de 3 4 hafta öyle bekleyenler var veya hiç girip girmediğini bilmeden dogum yapan da var mesela ben. Hiç belli bile değildi ama biranda dogum yapmıştım ilk bebegimi şimdi 2. Ye hamileyim. Normal baskı olması fln sürekli idrara çıkma isteği ama gelmemesi normal şeyler kafana takma. Hayırlısı olsun.
(70 puan)
Teşekkür ederim yorumunuz için kafama takmıyorum vallahi akışına bıraktım ama ilk olunca herşeyi ilk defa yaşıyorsun bu ne demek oluyor diye acabalar çok oluyor ister istemez :)
0 oy
(95 puan)
yeniden gösterildi
Biliyor musunuz tam merak ettiğim soruları sizde sormuşsunuz aynı aynı herşeyi bende yaşıyorum 37+2 yim
0 oy
(300 puan)

24-25 ayda başladı bende bunlar doktor net bişey söylemedi ama sorduğu sorulara bakınca erken doğum olabilir gibiydi ama 38 haftaya kadar çektim adet sancısı baskı vs ayakta duramıyodum yürümeye başladıktan 5 dk sonra baskı ve ağrı başlıyodu falan doğumdan 1 hafta önce kontrolde kanala girmemiş denildi 1 hafta sonraki kontrolden 2 gün önce normal doğum oldu uzun oldu ama demek istediğim şu doktorun sötledikleri o an gördükleriyle alakalıdır sonrası hiç belli olmaz doktor bunu dedi ama şu oldu diye tereddüt etme kendi vücudunu ve bebeğini dinle aksi bi durum hissedersen yine git muayene ol onun dışında rahat ol doğum yaklaşmış artık baskılar çok normal su gelmesi veya sancı süresi takibini bildikten sonra iş sende yaparsın <3:angel:

(70 puan)
Haklisiniz teşekkür ederim. Herhangi bir doğum belirtisi yok zaten sancı bile hissetmedim bu haftaya kadar az cok bilgilenmek istedim. Bazen sürekli uzanasım ayağa kalkasım gelmiyor o derece rahatsız edici bir baskı. Yaşayan varsa kendimi hazirlayayım dedim normalde bir sıkıntı olmadığından kafam rahattı
0 oy
(86 puan)
Canim onlarin hepsi nirmal aşağıda oldugu icin bende seninle ayni haftadayim bazen bi baski yapio mesaneme idrarimi yapic saniorum bide adim atamiorum on kemiğim nasi agrio kanala girmesi icin ne yapilir bilmiyorum araştırmak lazim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 584 göst.
0 oy
0 cevap 60 göst.
10 Kasım 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sinem2023 (66 puan) sordu

651,016 soru

3,427,225 cevap

4,259,753 yorum

183,999 üye

...