0 oy
160 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (36 puan)
25 haftalik hamileyim 3. Çocuğum. İlk ikisi normal doğum ve bunda ilk defa böyle bsyle karşılaşıyorm. Plesenta pervia tanısı kondu. Bebeğin eşi tamamen aşağıda dedi doktor tamamen kaplamis dedi. Progestan fitil kullanıyorum şuan. Erken doğum riski var cok korkuyorum. Riskli bi sezeryan ameliyatla oluyormus doğum. Böyle bir durum yaşayan var mı. Neler yaptiniz bu süreç nasl geçti.?
Gebelik haftası 25

2 Cevap

0 oy
(64 puan)
İlk oğlumu plasenta previa şeklinde doğurdum. 19. Haftadan 36 ncı haftaya kadar dayandık Allah'a şükür kanama felan oluyordu ara sıra bende. Devamlı dinleneceksn dedi evde ağır kaldırmak çok ayakta durmak yok demişti. Sezeryan oldum ama baya kolay iyi geçti şükür 
(36 puan)
Ben ilk 22. Haftada kanamayla gittm hastaneye smdi progestan kullanıyorum o zamnda beri hic lekelenme, kanamam olmadi şükür. Ama ara ara rahmimde kasılma oluyo çok sık degl ama oluyo korkuyorum erken doğum olur diye. İki çocuğum var elimden geldigince dinlenmeye çalışıyorm inşallah sagsaglim kucağıma alırım yavrumu
(64 puan)
Amin inşallah alırsın. Benimde erken doğum riskim var 3. Gebeliğim sancım oluyor ve rahmim incelmiş yırtılmak üzere. İlk teşhis 24 haftalıkda kondu doktorum 2 gün dayanmaz bu rahîm bebekde sende ölüm ile burun burunasın dedi ama Allah'a şükür öyle böyle 28 hafta oldum. Geçen hafta imza atıp çıkmıştım hastaneden bugün yine yatış yapıldı yatıyorum. Büyük tehlike risk taşıyorum bebeği alıp seni kurtaralım dediler onu da kabul etmedim ölürsekde göze alıyorum dedim. Herkes umutsuz bakıyordu. Rabbime dua ettim öyle böyle 4 hafta geçti. İnşallah daha da dayanırım. Rabb'ime dua et.
(36 puan)
İnşallah dualarim seninle. Rabbim sağlıkla evladina kavuştursun inşallah  inşallah bende sağlıkla günümü tamamlarim
-Reklam-
0 oy
(7 puan)
Benim de aynı şekilde kanama riskim yüksek diye sezeryan tavsiye edildi ve 37+6 da sezeryan ile doğum yaptım şuan bı sorun yok bebekte ben de iyiyiz.
(36 puan)
İnşallah benmde öyle olur

648,314 soru

3,417,200 cevap

4,247,939 yorum

183,264 üye

...