–1 oy
259 göst.
Doğum kategorisinde (4 puan)
kapalı
Merhabalar kısa ve nett soracagım bir Hoca veya medyum fettah adil hakkında neler biliyorsunuz duydunuzmu giden varmı????

Erkek kardesim nikahı oldu ve aniden jerdey yolundayk3n kiz tarafi vazgecdi bizde süpheleniyoruz bu durumdan veya tanidiginiz bir hoca varmı ama büyü falan yaoan degil kesinlikle !!!! Tek varsa bidi bozmak okumak icin!!!!
Gebelik haftası 22
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

6 Cevap

+2 oy
(4,622 puan)
Şu zamanda kim gerçek hoca, kim üfürükçü bilemezsiniz. Kafamızdaki soru işaretlerini giderelim derken, dolandırılma haberlerine bir yenisi eklenmesin. Medyum demişsiniz, medyumların çalışma şekilleri belli, onlardan medet ummayın. Yasin Suresini biliyorsanız açın kendiniz okuyun, Felak Nas ve Ayetel Kürsi'yi bol bol okuyun. Allah CC. ile doğrudan kendiniz muhatap olun. Çünkü hocanın okuyacağı dua ve ayetleri kendimiz de okuyabiliriz. Aksatmadan düzenli bir şekilde okuduğunuz sürece her şey yoluna girecektir. 
-Reklam-
+1 oy
(104 puan)
Arkadasim buyu var evet yapan yaptiran lanetli. Ayet var. Lakin ben derim ki care kendiniz olun. Bu devirde hakiki guvenilecek bir hoca yani yok. Basiniza dert apmsyin derim. Oturun kendiniz okuyun dua edin. Hele su mubarek aylarda. Etraf sarlatan dolu. 
+1 oy
(519 puan)

Yanlış anlama da herşeyi büyüye yormak tehlikeli.

Vazgeçmiş belkide söylemediği birşey vardı keyfinden vazgeçmez kimse böylesi hayırlıydi belki geri döndürmek için böyle çabaların sonu dolandirmakla bitiyor genelde dikkatli olun 

Bidi bozmak ney bide yazınız pek anlaşılmıyor?
+1 oy
(5,775 puan)
Muge anliya sor o daha net bilgilendirir
(1,463 puan)
:))) ayy kopuyorummm
(1,942 puan)
Yeni mağdur yükleniyor...  :D
(5,775 puan)
Sonra dalagimi böbregimi sattim verdim para. Bana isedigi suya tukurup icirmis.  Muge aplaaa yardim et Diye cikacak yayina:))
+1 oy
(1,942 puan)
Mübarek gün ne işiniz var medyumlarda falan Kur'an-ı Kerim evlerimizde süs için durmuyor ya güzelce alın abdestinizi okuyun hepiniz. Ha bilmiyorsanız Türkçe mealini okuyun, o da yoksa açın telefondan dinleyin. Dinlerken de duanızı edin. Medyum kelimesi bile yetiyor zaten adamın ne olduğunu anlamak için tanışmaya gerek yok. Ağzımız dilimiz var çok şükür kendi duamızı kendimiz edelim. 
0 oy
(686 puan)
düzenledi
 Ben bu ülkenin cehalet seviyesinden ciddi bıktım! Kişilerin arasında problem nedir aranacağına böyle bir düşünceye girmek akıl karı değil. Ayrıca burası hamilelik için kullanılan bir platform. Konunun burayla hiç ilgisi yok 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 186 göst.
26 Haziran 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde 0010zeynep (15 puan) sordu
0 oy
6 cevap 560 göst.
0 oy
1 cevap 183 göst.

654,073 soru

3,439,253 cevap

4,272,781 yorum

184,813 üye

...