0 oy
57 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (18 puan)

Merhabalar, bir sene önce bozulmuş gebelikten kürtaj oldum ondan sora gebelik oluşmadı, rahim filminde 2.5 mm polip? veya şinesi? Çıktı kanuni sultan Hastanesi'nde ofis histereskopi yapacaklarını söylediler sadece bakıp çıkacaklar polip mi yapışıklık mi diye bu çok saçma değil mi birşey olduğu belli. iki kere histereskopi olmak anlamına geliyor bu.

Özeller 20 bin istiyor bütçem yetersiz kafam çok karışık. Tecrübesi olan var mı?

1 cevap

0 oy
(2 puan)
Öncelikle geçmiş olsun sırf sizin içinizi rahatlatmak amacıyla üye oldum:)kasın 2022 de bende KSS ofis de işlem gördüm rahim içi polip teşhisi ile tekrar gebelik dusundugum için ofis deki dr.okadar iyiydik hafif sızlama hissediyorsunuz kamera ile rahim içine basınçlı su ile bakılıyor benim poliplerin küçük olduğu için hemen orada alındı Ocak ayında 3. Yavruma hamile kaldım.ve halade KSS doktorlarından çok memnun olduğum için gebelik takibimide doğumda orada düşünüyorum.korkacagin hiç bir durum yok içini ferah tut kamera ile rahim içine bakilcak korkulcak bir şey değil.simdiden tekrardan geçmiş olsun.
(18 puan)
Hayırlı olsun çocuğunuz  yani 4 ay önce yaptırdınız çok iyi. çok teşekkür ederim beni rahatlattınız.
Yanlız sadece ofis dediler işlem yapma aletleri yokmuş sizde polipi nasıl aldılar anestezisiz oldu demi ? Ama interfilitedeki asistanlar ve sekreter çok kötü hissetiriyolarlar. İyi birine denk gelmişiniz sanırım.
(2 puan)
Kusura bakmayın ancak yazabildim .ben uyanikdim kameralı işlemde bakilmada uyutulmuyor.doktor eğer ufak islemsem vücuda narkoz girmesin diye hemen halletti benim işlemini sizin şansınıza gerçekten doktorlar ters gelmiş yoksa ben çok memnun kaldım şimdiden sizede geçmiş olsun
(18 puan)
Olsun sağolun oldum ofis histereskopideki doktor ve hemşire çok tatlılardı yapışıklık olduğu tespit edildi cihaz olmadığı için ve küçük olduğu için müdahale olmadı. Tekrarlayan gebelik kayıpları olursa soğuk makas ile kesilebilir yazıldı rapora. Ama ben daha önceki bozulmuş gebeliği korunmayı bırakınca hemen elde etmiştim ondan sora kürtajdan beri bir yıldır hamilelik oluşmamasını yapışıklığa bağlıyorum bilemiyorum aşılama yapacaklar inşallah tutar.
(18 puan)
Olsun sağolun oldum histereskopide ki doktor ve hemşire çok iyilerdi yapışıklık olduğu tespit edildi cihaz olmadığı için ve küçük olduğu için müdahale olmadı. Tekrarlayan gebelik kayıpları olursa soğuk makas ile kesilebilir yazıldı rapora. Ama ben daha önceki bozulmuş gebeliği korunmayı bırakınca hemen elde etmiştim ondan sora kürtajdan beri bir yıldır hamilelik oluşmamasını yapışıklığa bağlıyorum bilemiyorum aşılama yapacaklar inşallah tutar.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 164 göst.
0 oy
2 cevap 176 göst.
0 oy
2 cevap 338 göst.

648,721 soru

3,418,650 cevap

4,249,517 yorum

183,366 üye

...