0 oy
93 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (292 puan)
Artık tedavi göreceğim kist 4 ay once4 cm idi şuan daha da büyüdü özel hastaneye gidip tedavime başlayacağım nasıl bir yöntem uygular hocamız bilmiyorum ubu süreci yaşayan varmı 

1 cevap

0 oy
(74 puan)
Malesef ben çok uzun ve sancılı geçirdim o süreci. Benim iki yumurtalığımda da vardı. 4 sene ilaç tedavisi gördüm . Tavsiyem özel hastane değilde bulunduğun ildeki en iyi kadın doğum Hastanesi'ne gitmen . Soğan kürü bu süreçte çok iyi geliyor. Allah şifa versin .
(292 puan)
Peki çocuğunuz oldumu bu süreçte
(74 puan)
İlacı bıraktıktan 1 sene sonra evlendim . Bana da çoğu doktor çocuğun olmayabilir dedi yani çok ümitsiz konuştular . Kendimi tedaviye çok hazırlamıştım. Ve ummadığım bir anda evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım . Şuan 5 aylık hamileyim .
(74 puan)
Eğer çocuk istiyorsan bence asla ameliyat olma . Özel hastane ya da üniversite hastaneleri hemen ameliyat öneriyor. Ben Ankara'da yaşıyorum o dönem Zekai Tahir Burak Kadın Doğum Hastanesine gittim . Şuan şehir hastanesine geçti orası . Ve doktorum asla ameliyat önermedi çünkü ameliyat yumurtalığa zarar verebilir. Bu da hamile kalmayı zorlaştırır. Visanne diye bir ilaç kullandım bu süreçte psikolojiyi rahatlatmak da çok önemli. Ve mutlaka soğan kürü yap . İbrahim Saraçoğlundan ayrıntılı dinle . Şekerli gıdalardan çikolatadan uzak dur . Allah'ın izni ile iyileşme yaşarsın . Çocuğunda olur . Olmasaydı benim olmazdı inan . Bu kür ve tedavi ile benim şuan sadece sol yumurtalığımda ufak bir kist kaldı . İnşallah seninde tamamen geçer .
(292 puan)
Teşekkürler peki soğan kürünu doktorunuz önerdi mi ben muayanesiz kullanmak istemedim açıkçası
(74 puan)
Ben sormadım doktora . İbrahim Saraçoğluna çok güveniyorum çünkü daha başka sorunlarıma da çözüm oldu onun kürleri. Siz yine de sorun isterseniz .
-Reklam-

647,038 soru

3,412,438 cevap

4,242,102 yorum

182,887 üye

...