0 oy
175 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (4 puan)
kapalı
Merhaba 6 haftalık hamileyim damla şeklinde kahve rengimsi leke oluyor normalmi
Gebelik haftası 6
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

0 oy
(2,401 puan)
Bunu doktoruna sorman daha iyi. Burdakiler yerlesme lekesi der normal der ama Allah korusun başka sebebide olabilir soruna cevabı burda bekleme doktorunda bekle istersen.
(2,401 puan)
Dediğim gibi bak biri demiş yerlesme kanamaya dönüşürse doktoruna git biri demiş benim boyle oldu düşüyo dedi doktor. Yani dedigim gibi kimisinde yerlesme lekesi oluyo kimisinde düşük tehdidi... sen en iyisi doktorunla konuş tek net cevabı o verir sana burdakiler veremez. Böyle durumlarda da buraya sormadan önce doktorunuza sorun eğer cevaptan tatmin olmazsanız o zaman gelin buraya sorun ki oyle daha net bilgi sahibi olun yani.
-Reklam-
0 oy
(1,187 puan)
Canım yerleşme kanaması olabilir sıklaşıp kırmızıya dönerse mutlaka doktorunuza danışın düşüğe dönüşebilir 
0 oy
(269 puan)
Hemen hemen herkeste oluyo bendede olmuştu o haftalar 
0 oy
(170 puan)
Normal degil canim.ben ilk gebeligimde boyle lekelenme yasadim doktora gittim dusuk yapiyorsun dedi.Allah korusun hemen doktora git vakit kaybetmeden
(2,401 puan)
Bu yorumunuzla da anneyi korkutacaksınız. Herkesin lekesi düşük yaptigi anlamina gelmiyo lütfen biraz daha özenli yorumlar yazalım ki soru soran anneler de strese girmesin.
(170 puan)
Ben anneyi korkutmuyorum.Basima geldi boyle durum gec farkettim ve doktora gittgimde biraz daha once gelseydin dedi doktor. Cok uzulmusdum ben .Yani vaktinde doktora gitsin diye oyle soyledim Rabbim bebeyini saglikla kucagina almayi nasib etsin tum gebe kadinlara
(2,401 puan)
Amin insallah hepimize nasip etsin. Yorumunuzu boyle aciklayici yapsaydiniz daha iyi olurdu ustelik zaten buraya sorcagina vakit kaybetmeden bi doktoruna gidip danissa daha iyi hisseder kendini kesin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 379 göst.
0 oy
5 cevap 299 göst.
0 oy
3 cevap 450 göst.

648,807 soru

3,418,940 cevap

4,249,873 yorum

183,388 üye

...