0 oy
98 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (17 puan)
Kızlar galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum sarı akinti var sürekli olarak gelen ama yanma vs hissi yok gece daha çok su içiyorum o zamanlar da akıntı olmuyor ne yapabilirim neler iyi gelir deprem bölgesindeyim de hastaneye gitmek de ayrı bir problem ama çok acil bir durum mu sizce yaşayan yazabilir mi 
Gebelik haftası 17

4 Cevap

0 oy
(530 puan)
Bende 25 haftalığım bende de baştan beri var doktor  birdefa ilaç yazdı fitil filan kullandım ilaç bitti enfeksiyonda 1 hafta olmadı sonra yine olmaya başladı doktora sordum ve bol bol su iç dedi su içtiğim zaman azalıyor az içtiğimde de çoğalıyor tek çaresi bol bol su içmek gel git su iç canın birşey istedikçe ilk su iç ilaç bir yere kadar sonra yine başlıyor kullandığım ilacıda hatırlamıyorum
-Reklam-
0 oy
(29 puan)
Bol su iç. Enfeksiyonu atmanin en iyi yolu... Ve iç çamaşırını da temiz tutman gerekiyor mutlaka, tuvalette falan temizliğe çok dikkat et.o bölgeyi silerken önden arkaya doğru sil.o bile çok önemliymiş. Hamilelikte çok sık oluyor enfeksiyon ama çok ilerlemediği sürece sorun yok bildiğim kadarıyla. Yine de dikkat etmek lazim tabi.
0 oy
(37 puan)
İlk aydan beri her kontrolde tahlilde idarar yolu enfeksiyonu çıktı ve şimdi 38 haftalık olduk herşeyi denedim geçmedi ilerlemediği müddetçe bir sıkıntı yok bebeğimfe kilosu da kendimde gayet iyiyiz. Çamaşırını sürekli değiştir orayı temiz tutmaya çalış ve bol su iç öneririm. 
0 oy
(368 puan)
İlk gebeligkmde de oldu bu gebeligim de de oldu akintilar. Normal yani akıntı olması önemli olan kokulu idrar koyu idrar ve idrar yaparken yanma olması. Eğer bunlar yoksa sadece akintin vardır korkma. Ben daha 2 gün önce verdim akıntı var diye birsey çıkmadı şükür şua n 36 haftamdayim dediğim gibi baştan beri var korkma yani.

650,161 soru

3,423,919 cevap

4,255,944 yorum

183,741 üye

...